Събран е голям обем от годни доказателства, каза шефът на

...
Събран е голям обем от годни доказателства, каза шефът на
Коментари Харесай

Пламен Георгиев: Г-жа Иванчева много се пазеше, но имаме документирани разговори

Събран е огромен размер от годни доказателства, сподели шефът на Комисията за противопоставяне на корупцията.

Действително сигналът беше подаден при нас от човек със строителен бизнес, живял и работил дълго време в чужбина. Човек, който очевидно има различен нрав и мислене, човек, който желае нещата да се трансформират. Това сподели Пламен Георгиев, който оглавява Антикорупционна комисия, на брифинга на Специализираната прокуратура и КПКОНПИ, на който сега се оповестяват детайлности към ареста на кмета на регион „ Младост “.

Реално при започване на февруари придобихме информацията от този човек. Става въпрос за известие до заинтригуваните лица. Той има позволение за градеж, само че е нужна тази официална процедура, с цел да стартират дейностите в други общини. Това е официална процедура, за която се изисква автограф от кмета.

Проблемът е от юни 2017 година Кметът не реагира, стартира да се бави това известие, нищо не се придвижва и няма по какъв начин да се стартира строителството. Ние установихме и други лица, които също са били изнудвани, чисто житейски, за предоставяне на избрани суми, с цел да им стартират нещата

Аз персонално, несъмнено, като някогашен прокурор, мога да дам оценка - съвършена работа. Перфектно съдействие. Документирано е напълно непозволеното държание на Иванчева и Христова. Документирани са голям брой срещи има голям брой СРС-рта за мен персонално са събрани огромен размер от годни доказателства, които би трябвало да са задоволителни, с цел да убедят съда, че в действителност има осъществени закононарушения.

Неколкократно Иванчева действаше доста внимателно, сподели Георгиев. Отлагаше, пазеше се в диалозите. Наистина се свърши доста добра работа, извънредно професионално се действаше от всички институции. Имаше терзание, до момента в който най-сетне през вчерашния ден бяха предадени парите.

След като отидоха в колата на кметицата, имаше позвъняване от медиатора до изнудваното лице. Той му сподели: " Всичко е наред. Вече няма да бъдеш притесняван ". След като се разделиха, той беше арестуван в градинката пред Народния спектакъл, а Иванчева на кръстовището на " Гурко " и " Васил Левски ". Разбирате, че това са доста пари, няма по какъв начин да тръгнем да се преследваме из София. Благодарение на този човек, който даде нужната сума, успяхме да документираме всичко, сподели още Пламен Георгиев. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР