Съботният ден в efbet Лига започва със сблъсъка между Славия

...
Съботният ден в efbet Лига започва със сблъсъка между Славия
Коментари Харесай

Славия и Ботев Враца излизат в битка за ценни три точки

Съботният ден в efbet Лига стартира със конфликта сред Славия и Ботев Враца. Срещата сред двата отбора е планувана да 14:15 часа и ще бъде предавана по DIEMA SPORT, както и онлайн на PLAY DIEMA XTRA. В страницата на Gong.bg пък ще може да наблюдавате срещата минута по минута.

„ Белите “ несъмнено влизат в мача като любимец, поради по-добрата си позиция в класирането и макар обстоятелството, че последните 4 мача в efbet Лига, отборът на Златомир Загорчич няма победа.

През седмицата тимът от квартал Овча Купел в профил благоевградския Пирин за Купата на България след победа с 1:0. Старши треньорът на отбора няма да може да разчита само на Людовик Соареш в срещата

Врачани се намират в много по-неприятна обстановка от Славия, заемайки 12-то място във краткотрайното класиране. Ботев отпадна преди месец от шампионата за Купата и през седмицата запази сили за идния дуел. Именно това може да бъде коз за Даниел Моралес и неговите ученици, които след положителното начало на сезона, не са усещали усета на успеха към този момент близо три месеца. Хубавата вест за наставника е, че няма кадрови проблеми и ще може да разчита на всичките си футболисти.

Вероятни сформира:

Славия: Вуцов, Томбак, Виячки, А.Христов, Керчев, Дост, Вълчев, Минчев, Тасев, Кирилов, Сораков

Ботев Враца: Костов, Миланов, Ничев, Виейра, В.Христов, Бауренски, А.Георгиев, Николов, Сержиньо, Иванов, Бабунски
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР