Съботният ден ще започне на места с мъгли, но около

...
Съботният ден ще започне на места с мъгли, но около
Коментари Харесай

Чака ни слънчев уикенд

Съботният ден ще стартира тук-там с мъгли, само че към обяд мъглите на всички места ще се раздерат и разсеят. През деня облачността ще е раздрана, най-вече висока, и превалявания не се чакат.

Ще продължи да духа слаб вятър от изток. Очакваните оптимални температури едва ще се покачат и ще са сред 20-22°С, малко по-високи в Северозападна и Югозападна България – до 23-24°С.

Времето по Черноморието

През деня ще е най-вече слънчево и относително топло. Ще духа слаб до сдържан вятър от север-североизток. Максималните температури на въздуха ще са 21-23°, на морската вода - към 16-19°. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.

Времето в София

През деня времето ще е най-вече слънчево, към обяд - и с раздрана висока облачност. Максималните температури едва ще се покачат и ще са сред 20-21°С.

Времето в планините

Времето над планините ще е с раздрана висока облачност и превалявания не се чакат. Очакваме положителни условия за разходки и туризъм. Ще духа слаб вятър от север-североизток. Максималната температура на 1200-1300 метра ще е към 16°, на 2000 метра - към 11°С.

Времето на Балканите

Времето на Балканите последователно ще се стабилизира и температурите ще се покачват. В утринните часове на доста места ще се образуват и мъгли. През деня ще доминира раздрана висока облачност следобяд ще е най-вече слънчево.

Източник:
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР