Съботният ден често е пълен с интересни спортни събития, но

...
Съботният ден често е пълен с интересни спортни събития, но
Коментари Харесай

Събота е ден за нашите сигурни футболни прогнози - вижте предложенията ни

Съботният ден постоянно е цялостен с забавни спортни събития, само че главното внимание е ориентирано към футболните терени по Европа, а и у нас, откакто шампионата в Първа лига беше възобновено. По традиция в първия ден от уикенда представяме футболните прогнози на нашия екип от типстъри, които употребяват платформата за онлайн залози на Националната лотария . Ето и техните оферти за през днешния ден:

14:30 часа: Бърнли - Тотнъм (от The Gambling Guy)
Тихомълком лондският отбор продължава да се движи с темпото на Манчестър Сити и Ливърпул, а борбата против Бърнли може да приближи " шпорите " още по-близо до водачите, защото " алените " имат дерби с Манчестър Юнайтед, до момента в който " жителите " играят край за Купата на Лигата. Тотнъм е най-хубавият посетител в лигата със своите 11 победи, като сега се намира в серия от 4 следващи триумфа отвън дома си. Бърнли е комфортен за Тотнъм противник (4 победи и 1 тъждество в последните 5 мача) и успеха за момчетата на Маурисио Почетино е от извънредно значение, с цел да остане тимът в борбата за купата. Коефициентът пък е повече от вкусен.
Сигурна прогноза : Победа за Тотнъм (коефициент 1.70)
17:00 часа: Нюкасъл - Хъдърсфийлд (от The Dalai Lama)
Отборът на Нюкасъл посреща Хъдърсфийлд във значима среща от 27-ия кръг на британската Висша лига. Домакините са в добър дух, откакто записаха два следващи триумфа вкъщи – против Кардиф и Манчестър Сити, до момента в който Хъдърсфийлд е в тежък нокаут. Гостите са последни с 11 точки от 26 мача с нежеланите 11 точки, а също по този начин са в серия от четири следващи загуби в дивизията. Именно поради това ви предлагаме да изиграете победа за домакина на 1,87 коефиециент.
Прогноза : Победа за Нюкасъл 1,87
17:00 часа: Бристол Роувърс - Съндерланд (от Mr Corner)

Съндерланд проправя своя път назад към топ дивизиите на Острова, а в този момент на пътя им се изправя непретенциозния Бристол, който заема 19-о място в Лига 1 на Англия. Гостите са трети в шампионата и преследват водачите Лутън и Барнсли в спор за непосредствено класиране към Чемпиъншип. Победата за " черните котки " е повече от наложителна против този конкурент, само че все пак не е изключено дуелът да приключи наедно.
Сигурна Прогноза : Победа за Съндерланд с тъждество няма
залог - 1,58 коефициент, а по-рисковият залог е чиста победа за гостите на 2,23 коефициент.



СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР