Саботирането на правителството от страна на Слави Трифонов е очаквано

...
Саботирането на правителството от страна на Слави Трифонов е очаквано
Коментари Харесай

Николай Слатински: Чалга-саботажът на лицето Слави Трифонов бе абсолютно очакван

Саботирането на държавното управление от страна на Слави Трифонов е предстоящо и неведнъж планувано – такава позиция изрази проф. Николай Слатински в профила си във Facebook.

„ За себе си мога да кажа, че чалга-саботажът на лицето СТ бе безусловно предстоящ, неведнъж плануван, изцяло логически и дори много позакъснял ход. “ – установи той.

„ Онзи, който от шоуто правеше политика нямаше по какъв начин да постъпи другояче, с изключение на и от политиката да прави шоу. Само че като шоумен той има избрани качества - да обслужва с циничен език ниски и низки потребности, подлютявайки ги с дори не конски, а със слонски дози патрЕотарство. Но като политика-мен той показва цялостната си неплатежоспособност, любителство, профанство и безсрамие. Направи незаконни неточности, профука вероятни мандати за сформиране на държавно управление, извърши потресаващи нелепости и непрестанно саботираше ръководството. Върхът на политическата му неплатежоспособност бе неговия неуместно комичен и неуместно драматичен кадрови асортимент, изпълвал ме със позор за България и с паника за бъдещето й. “ – разяснява Николай Слатински.

По думите му, ръководената от Трифонов партия „ ИТН “ е най-вредното събитие в българската политика от началото на измененията:

„ Има Такъв Народ за мен е най-безполезното и най-вредно нещо, което за тези 33 години роди парламентарната ни система. Най-вредното и най-уродливото.
Слава Богу, Слави бе дотук. Без него несъмнено нещата ще станат зле. Но с него те бяха още по-зле. С него и поради него.
Колко прав се оказах, когато преди близо 20 години написах разбор до президента " В страната на Бойко и Слави ", в който обрисувах двете най-големи несгоди за българската народна власт... “
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР