Събота вечер бе изключително емоционална за Никол Шерцингер, но емоциите

...
Събота вечер бе изключително емоционална за Никол Шерцингер, но емоциите
Коментари Харесай

Никол Шерцингер нажежи финалите на X Factor - slava.bg

Събота вечер бе извънредно прочувствена за Никол Шерцингер, само че страстите не бяха единствено позитивни.

Певицата, която е арбитър в шоуто X Factor, се появи за вечерта на финалите в ослепителна рокля, очертаваща съвършеното ѝ тяло, изрязана в региона на корема, с цел да покаже идеалните плочки на Шерцингер, с дълга цепка, с цел да разкрие не по-малко изящните ѝ крайници и с голям брой фигурални детайли, които идеално пасват на осанката ѝ.

По-късно Никол и нейните колежки от бандата The Pussycat Dolls излязоха на сцената на шоуто, обявявайки завръщането си като група след 10 години спиране на взаимната им активност, предава Dir.bg.

Момичетата се появиха в извънредно провокативни театрални тоалети, с което разбуниха духовете и си навлякоха гнева на доста хора, коментиращи, че те са трансформирали шоуто в "стриптийз клуб " и това зрелище не е уместно за аудиторията на предаването, защото се излъчва преди 23 ч. и се гледа от доста деца.

За други обаче, осъществяването на девойките, които много нагорещиха сцената и даже най-после бяха облени с вода, бе повече от прелестно и те ги приветстваха на крайници.

ВИЖТЕ ВИДЕО ТУК /https://www.youtube.com/watch?v=dY09peNVVLc&feature=youtu.be/

Снимка: Instagram
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР