Събота сутрин е. Седите на кухненския си плот, пиете кафе,

...
Събота сутрин е. Седите на кухненския си плот, пиете кафе,
Коментари Харесай

Нова технология ни носи усещането, че сме в Париж, а всъщност сме в Ямбол

Събота заран е. Седите на кухненския си плот, пиете кафе, гледайки през прозореца към катедралата " Александър Невски ". Звукът на птици, таксита и вятър, който духа през пролетните дървета, отеква безшумно във въздуха. Денят е прелестен. Но вие сте доста надалеч от там. Живеете в Ямбол. И макар че е страховит град, Ямбол не е София или пък Ню Йорк, Париж или Берлин.

Стартъпът LiquidView е нова компания, предопределена да даде на всяка стая достъп към футуристични, само че и реалистични виртуални прозорци, които трансформират всяко пространство.

Иновацията не наподобява и не работи като тв приемник, инсталиран на стената, а по-скоро дава изцяло завладяващо преживяване с визията на идеалистични места, от време на време на хиляди километри. Дори необикновено сниманите фрагменти могат да наподобяват евтини на неверния екран. Затова стартъпът си партнира с известната световна дизайнерска компания IDEO, с цел да сътвори нещо ново и новаторско.

Усеща се и звучи като същински прозорец към света не е дребен героизъм. Компанията дава обещание тъкмо време от изгрев до залез въз основа на вашето местонахождение, без значение кой пейзаж изберете да видите.

Зад кулисите, това значи снимане на един аспект за 24 часа на 8.6K камера – помислете за качеството на Джеймс Камерън в " Аватар “. Звукът за всеки аспект се записва на място, с цел да имитира действителния живот — редакции се вършат единствено когато неприятни звуци като дизелов камион пречи на атмосферата.

" Прозорецът “ се инсталира непосредствено в стената, тъкмо както би било парче стъкло. Той също се предлага с хардуер, с цел да придаде реален външен тип, в това число корнизи и дръжки.

Собствениците на екрана управляват прозореца с приложение на своите телефони, с цялостни благоприятни условия за смяна на настройката на сцената, контролиране на силата на околния тон или изключване и включване, написа businessnovinite.bg.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР