Събитията около пандемията доведоха до отравяне на атмосферата в обществото

...
Събитията около пандемията доведоха до отравяне на атмосферата в обществото
Коментари Харесай

Румен Петков: COVID пандемията доведе до отравяне на атмосферата в обществото и ръст на домашното насилие и самоубийствата

Събитията към пандемията доведоха до отравяне на атмосферата в обществото и това ще продължи доста след края на пандемията, съобщи ръководителят на Политическа партия АБВ. Пред медиите той разяснява, че в интервала от края на 2019 до през днешния ден (периодът на пандемията) се следи растеж на домашното принуждение, насилието измежду младежите и битовите закононарушения най-общо, както и растеж на самоубийствата. Това е проблем, на който не се обръща никакво внимание и не се води никаква статистика и оценка, означи Петков и добави, че директни водачи на това отравяне са хора с извънредно високи властови позиции, включително и на европейско ниво. Един от образците е ръководителят на Европейската комисия, която, съгласно Петков, се държи като рекламен сътрудник на Pfizer (призивите за 100-дневен период за основаване на ефикасна ваксина против Омикрон).

„ Не споделям безусловно, че е взела подкуп. Не изключвам тя да е взела и огромен подкуп, с цел да прави това “.
Румен Петков сигнализира за източване на страната посредством адвокатски услуги
Разширява се практиката страната, при съществуване на задоволителен юридически капацитет във ведомствата, да ангажира адвокатски адвокатски фирми, алар...

Румен Петков дефинира политическата интервенция – да се слагат задания на лекарите, като неприемлива и минаваща допустимите граници. Център за разбор на обстановката в областта на пропагандата, също концепция на Урсула фон дер Лайен, ръководителят на АБВ оприличи с похвати от 30-те години на предишния век.

„ Госпожа фон дер Хитлер би трябвало родово да знае по какъв начин става тази работа. Все ще намерят един жив потомък на Йозеф Гьобелс – министър на пропагандата от тези времена и може скоро госпожа фон дер Хитлер да предложи да честваме 100-годишен празник от основаването на министерството на пропагандата със основаване на Център за разбор на обстановката в областта на пропагандата “.

Петков акцентира, че европейските полезности и европейската народна власт са в риск, защото COVID-19 се употребява като насочна точка в опит да се вкара тирания. Той моли за възобновяване на естественото другарство и метод на живот и още веднъж акцентира, че АБВ в никакъв случай не се е противопоставяла на имунизирането, само че твърдо е стояла зад това то да става на непринуден принцип.

Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР