Събитията около най-обсъжданата в момента двойка в Холивуд не спират.

...
Събитията около най-обсъжданата в момента двойка в Холивуд не спират.
Коментари Харесай

Какво още са замислили Джей Ло и Бен Афлек

Събитията към най-обсъжданата сега двойка в Холивуд не стопират. Не ни изненадва, че става въпрос за Дженифър Лопес и Бен Афлек.
 Дженифър Лопес, Бен Афлек и новината за сватбата им в Лас Вегас
Дженифър Лопес и Бен Афлек са женени

Голямата изненада на новото семейство

А след новината за сватбата им на 16 юли в Лас Вегас, като че ли целият свят стартира да се върти към тях. И най-малката детайлност вълнува всички, а обществените мрежи преливат от фотоси и изявления за младоженците.

И още веднъж има за какво още веднъж да им обърнем внимание. Защото същинската забава за двамата май в този момент стартира!
 Снимка 581586

Дженифър Лопес и Бен Афлек приготвят втора, грандиозна женитба... в имението на Бен в Джорджия, Съединени американски щати.

Въпреки че празненството ще е " частно ", се чака да бъде в пъти по-голямо и охолно, като събере всички техни родственици, другари, близки и познати, написа TMZ. На празника са поканени все известни лица, а някои от тях даже ще долетят от другия завършек на света, с цел да отпразнуват събитието. Предстои да разберем и забележим кои ще бъдат те...
 Дженифър Гарнър за годежа на Бен Афлек и Дженифър Лопес и поканата за бъдещата женитба
Ще участва ли Дженифър на сватбата на Бен и Джей Ло

Не е елементарно да си в позицията на някогашната

Предвижда се тържеството да се състои идващите няколко седмици в дома на Афлек в крайбрежния град Райсборо.

Имотът е ситуирана на общо 352 декара. Основната къща има три спални, пет бани и 557 кв. метра жилищна повърхност. Има обособена лятна вила с истинска тухлена камина и железен покрив. А от терасата се открива панорама към кея, на който има имитация на рибарската лодка на Ърнест Хемингуей, Пилар.

Актьорът има и трета къща, част от парцела в Райсборо, наречена Oyster House. Тя е към 929 кв. метра с три съществени спални и пет други, в това число детски стаи с двуетажни кревати.
 Лос Анджелис, Bel Air, The One - най-голямата в света и най-скъпата в Съединени американски щати къща за 350 милиона $
Най-голямата къща в света е подготвена за продажба

Останахме без думи

В интерес на истината, целият този лукс беше пуснат на пазара от притежателя си през 2019 година за близо осем милиона $. И в случай че инцидентно някой към този момент е останал толкоз впечатлен от парцела на Бен Афлек, че да го изиска за себе си, ще би трябвало да го разочароваме - към днешна дата имението публично не се продава.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР