Събитието ще се проведе в хотел Маринела Изпълнителният комитет на

...
Събитието ще се проведе в хотел Маринела Изпълнителният комитет на
Коментари Харесай

БФС официално обяви кога ще е конгресът

Събитието ще се организира в хотел " Маринела "
Изпълнителният комитет на Българския футболен съюз дефинира датата 15 март за изключителния конгрес, който би трябвало да се организира след оставката на Борислав Михайлов. Събитието ще се организира в хотел " Маринела " в столичния квартал " Лозенец ".  

Както е известно, след голямото напрежение, което се сътвори към мача на националния тим с Унгария през ноември, Борислав Михайлов подаде оставка като ръководител на Съюза, като до новите избори длъжността ще бъде заета от Михаил Касабов. 

На базата в Бояна към този момент са Венцеслав Стефанов, Йордан Лечков, Димитър Георгиев, Емил Костадинов, Валентин Михов, Петър Величков и Атанас Фурнаджиев.

„ Конгресът ще бъде на 15 март в хотел „ Маринела “, стартира Валентин Михов след съвещанието на Изпълкома.

„ Всички би трябвало да чакаме да се случи нещо. При тази обстановка в страната и във футбола ще има доста огромни кандидатури. Юристите споделиха, че няма проблем, че към момента Михаил Касабов не е вписан като краткотрайно изпълняващ длъжността президент на БФС. “

„ Имаше разногласия за залата. Аз предложих залата на Народно събрание, примерно. Няма угодия. Защо да не се кандидатирам за президент на БФС? Имам опит “, продължи той.

„ Трябва да сме спокойни и усмихнати “, сподели още Михов.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР