Събитието ще се проведе от 11:00 часа в детската зона

...
Събитието ще се проведе от 11:00 часа в детската зона
Коментари Харесай

Безплатна детска работилница тази неделя в Kaufland - Трошево


Събитието ще се организира от 11:00 часа в детската зона на ритейлъра

 

Kaufland продължава самодейностите, ориентирани към децата на Варна. Тази неделя, 28 януари, водачът в ритейла провежда безвъзмездна креативна работилница за най-малките във филиала на своята верига в кв. “Трошево “ с начален час 11:00. Второто издание на плана за децата от морската столица стартира през предходната седмица с куклен спектакъл, който се провежда взаимно с Държавен куклен спектакъл – Варна и се радва на голям интерес.

Темата на практичното занятие през тази неделя е ”Да си създадем рибка “. То ще даде опция на малчуганите да създадат кукла от спонтанни материали благодарение на артисти, а всяко дете ще може да си тръгне с направената играчка. Държавният куклен спектакъл обезпечава още забавни принадлежности, като всякога куклите, които основават, са разнообразни - рибки, цветя, пеперуди, мартенички и доста други.



През дългите зимни месеци могат да бъдат видени представления на някои от най-обичаните детски приказки като „ Трите феи “, „ Под гъбката “, „ Лакома мецана “, „ Горските артисти “, „ Слънчева полянка “. Спектаклите се провеждат с Държавен куклен спектакъл – Варна, чийто страховит актьорски състав е награждаван с интернационалните и национални оценки. Партньорството с театралната институция е следващото значимо мероприятие, което Kaufland развива с мисъл за децата и подрастващите. Представленията са подобаващи за деца над 3 год. и да съпроводени от доста музика, песни и положително въодушевление.

Избраният магазин в кв. “Трошево “ разполага с най-голямата за веригата фууд корт зона с неповторима отвесна детска площадка, която е част от обществения ангажимент на Kaufland в поддръжка на децата и техните фамилии. Именно на това място се организира кукленият спектакъл като добавена стойност към обществената политика на компанията. Вътрешната площадка е разполагаем на децата целогодишно, като през зимните месеци най-голямата комерсиална верига в България прави комплимент към своите гости с безвъзмездни постановки до края на месец март, които през седмица ще се редуват и с потребни приложни занимания.

За Kaufland България

Kaufland България е водач в бранша на търговията с годишен оборот от над 2 милиарда лева и един от най-големите работодатели в страната с екип от близо 7000 чиновници. През 2023 година компанията разполага с 65 хипермаркета в 35 града. От старта си през 2006 година в България до през днешния ден Kaufland се стреми да подтиква националната и районна стопанска система и инфраструктурата по места с общи вложения от 1,6 милиарда лева Компанията непрестанно развива своята политика за стабилно развиване и под мотото „ Действията носят смяната “ се ангажира с разнообразни обществени и екологични действия – от потреблението на енергийно ефикасни технологии и проектирането на нови здания с мисъл за природата, през поддръжката на уязвими групи до намаляването на пластмасата.

 

*публикация
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР