Събитието се провежда за първи път, като негови организатори са

...
Събитието се провежда за първи път, като негови организатори са
Коментари Харесай

Красавици се борят за титлата Лице на арт студио Allure

Събитието се организира за първи път, като негови уредници са младият пиар Християн Гьошев,маркетинг специалистът Игнат Игнатов и Пейо Пеев притежател на арт студио " Allure ". Едни от най-красивите българки ще се състезават за купата „ Лице на Allure”. Те ще приковават погледите на присъстващите със своите хубост и съблазън, както и с единствените по рода си тоалети на бутик Reserve.

Момичетата ще бъдат оценени от експертно жури в състав: Пейо Пеев – притежател на арт студио “Allure”, Мисис България Виктория Драганова, Мис България Свят Вероника Стефанова, пиарът Християн Гьошев, маркетинг специалистът Игнат Игнатов, Мис Силикон Виктория Петрова, най-актуалната плеймейтка Марешка Бардем, Бест Еротик Модел Неделина Цанева,Вили Томова,Васил Василев и Иван Рупчин от бутик Reserve.

Водещ на събитието ще бъде известният глас в радио и ТВ ефира Илия Георгиев, а за положителното въодушевление на гостите ще се погрижи певицата Теодора Мирчева и балет Deja Vu с плана им Volcano project. Партньори на състезанието са Пайнер клуб София, Pulse Fitness & Spa, Бутик Reserve, Justbook и VIPLlife.bg. Очаква ни една гала, изпълнена с доста хубост, искра и звездно наличие.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР