Председателят на “Да България Христо Иванов единствен от политиците в

...
Председателят на “Да България Христо Иванов единствен от политиците в
Коментари Харесай

Скандал! Христо Иванов си подаде оставката. Разпад в “Продължаваме промяната

Председателят на “Да България ” Христо Иванов единствен от политиците в дясно подаде оставка както от лидерския пост, по този начин и от Народното събрание, поемайки върху себе си отговорността за проваля на ПП-ДБ. Оттеглянето му е първата стъпка от тоталния разпад на обединението, предвидиха досегашни участници в нея.

Докато Иванов отправяше изказването си, по същото време Петко Петков, бащата на Кирил Петков, бе събрал на секретна спявка в Ботаническата градина партийни величия на “Продължаваме смяната ”.

Наш кореспондент видя с очите си лъскавите аудита и мерцедеси, с които депутатите отиваха на крайници при Татко Петко. Дали близкият до Алексий Петров партиен функционер е развързал чувалите с кеша с цел да опази целостта на парламентарната група, занапред ще стане ясно. Факт е обаче, че голямата част от парламентаристите на “Промяната ” били изявили предпочитание да изоставен бъдещата група, в символ на митинг против Кирил Петков и Асен Василев, които безусловно занулиха партията.

Резултатите, оповестени от ЦИК демонстрираха ясно, че в случай че “Да България ” и ДСБ ги нямаше, “Промяната ” щеше да събере едвам 5 % от вота на българите и да замине в небитието още на тези избори.

Източник: crimesbg.com

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР