Събитието се проведе в Доходното здание и в него се

...
Събитието се проведе в Доходното здание и в него се
Коментари Харесай

Кариерен форум А сега накъде? се проведе в Русе

Събитието се организира в Доходното здание и в него се включиха над 120 възпитаници от русенските междинни учебни заведения

За трета поредна година Младежкият парламент към Общински юношески дом - Русе провежда кариерното събитие „ А в този момент накъде? “. То се организира в Доходното здание и в него се включиха над 120 възпитаници от русенските междинни учебни заведения. Те имаха опция да получат подробна информация за специалностите на 12 български университета, както и да се срещнат с активността на две кандидат-студентски компании.

„ Изборът, който ще извършите през днешния ден, предопределя вашето бъдеще. Приканвам ви да се насочите към специалността, която ще изучавате и освен ще ви носи доходи, а и вътрешно задоволство и наслада “, обърна се към учениците заместник-кметът Енчо Енчев.

Той изрече специфична признателност към членовете на Младежкия парламент за организирането на форума и им пожела да не стопират да работят в интерес на младежта.

Професионалисти от Русе от разнообразни сфери също бяха поканени на събитието. Те описаха за своята работа, като младежите имаха опцията да зададат въпросите си към тях. Представители на компании, подпомагащи подготовката на документи за кандидатстване в чужбина, срещнаха младежите с опциите за кариерно развиване отвън България.

Форумът се организира в помощ на учениците, които към момента не са избрали къде ще продължат образованието си, и е отворено за всички бъдещи студенти.

С минута безмълвие от присъстващите бе почетена и паметта на Васил Левски, чиято крах означаваме на днешната дата.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР