Събитието се нарича Европейско турне за 1949 часа“ и ще мине

...
Събитието се нарича Европейско турне
за 1949 часа“ и ще мине
Коментари Харесай

За юбилея на Abarth обиколка на Европа

Събитието се назовава „ Европейско турне за 1949 часа “ и ще мине през Холандия, Белгия, Германия, Швейцария, Италия, Франция, Испания и Португалия. Стартът е при портите на Амстердам или по-точно в холандското село Лийден, следват Белгия и Германия, Женева и Торино.

Тази обиколка в действителност е сериозна води от Холандия до Португалия, лишава 1949 часа, дълга е 3700 километра и включва осем държави. Основният воин на „ Европейското турне за 1949 часа “ е новият юбилеен модел на Abarth 695 70 ° Anniversario. В него вземат участие почитатели, членове на клуба, влиятелни лица и публицисти от всички посетени страни.

Почитателите на „ Около света за осемдесет дни “ на Жюл Верн би трябвало да са забелязали към този момент - приликите с класическата книга са, несъмнено, предвидени. Освен това има много препратки към спортната марка Abarth и нейната история.

Първият офис на Абарт е бил в северния италиански метрополис. И до през днешния ден там е централата на марката. „ Европейското турне през 1949 часа “ води от Италия до Френската Ривиера, а по-късно до Испания. Минавайки Барселона и Мадрид, накрая доближава задачата - в средата на април ще дойде в столицата на Португалия Лисабон. Обиколката е съпроводена от официалните канали в обществените медии Abarth, в това число и немския акаунт в Instagram @abarthfans.

1949 часа шофиране са в доста специфична връзка с марката на скорпиона - в края на краищата 1949 е годината, в която е роден Abarth. Ето за какво са създадени тъкмо 1949 броя на извънредния юбилеен модел Abarth 695 70 ° Anniversario. В кабината има номерирана табелка, което трансформира всеки Abarth 695 70 ° Anniversario в същински колекционерски предмет.

За уредниците е значимо общността на Abarth да взе участие интензивно в турнето из Европа. Повече от 110 000 членове, които са организирани в към 80 клуба, могат да се присъединят към страхотното пътешествие, споделя Лука Наполитано, бос на марката Fiat и Abarth за EMEA: „ Заедно с клубовете и с нашите почитатели от цяла Европа приключхме година, цялостна с празненства с достолепие. Нашето пътуване е отдадено на шофиране, забавление и пристрастеност към специални автомобили. "

Юбилейният модел е оборудван с най-мощния мотор от серията. Неговият 1,4-литров турбо мотор обезпечава 132 кВт / 180 к.с. и оптимален въртящ миг от 250 Нм при 3000/ мин. Максималната скорост е 225 км / ч. Якото скорпионче се форсира от място до 100 км / ч единствено за 6,7 секунди. Abarth свидетелства, че има „ перфектна комбинация от мощ на мотора и аеродинамични характерности “.

Специална техническа детайлност - новоразработеният спойлер, е с променлив ъгъл на надолнище, който може да се регулира ръчно от нула до 60 градуса. В състояние на максимален надолнище увеличава аеродинамичното натоварване с до 40 кг при 200 км/ч. Това е идеално за дълги завои, при които съгласно Абарт броят на корекциите на кормилното управление може да бъде понижен с съвсем 40 %.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР