Събитието получава подкрепата и на Валя Балканска, чийто глас е

...
Събитието получава подкрепата и на Валя Балканска, чийто глас е
Коментари Харесай

„Следваща цел: Марс“ със стипендии за момче и момиче за Space Academy

Събитието получава поддръжката и на Валя Балканска, чийто глас е на Златната плоча на Вояджър 1 и 2

Фондация ELEVATE дава стипендии на две български деца за Space Academy в София. Едно момче и едно момиче ще бъдат възнаградени за креативност и гений, както и за изявен интерес към Космоса и Марс. Условията на състезанието са оповестени от Space Academy на www.SpaceAcad.com. С тази поддръжка ELEVATE още един път показва уговорката и задачите си да въодушевява и предизвиква децата и младежите на България.

Събитието получи и мощна поддръжка от страна на Валя Балканска, заслужилата и обичана национална певица, чийто глас се носи в Космоса към този момент повече от 40 години на Златната плоча на галактическите апарати Вояджър 1 и 2. Идеята за плочата е на известния американски астроном Карл Сейгън, като все още Вояджър 1 и 2 са най-отдалечените обекти от Земята, създавани от хора. Участието на български гений в този план ни демонстрира, че постоянно би трябвало да се стремим мястото ни да бъде измежду най-хубавите, почтени да съставляват цялото човечество.

Специален посетител на „ Следваща цел: Марс ” ще бъде и Н. Пр. госпожа Берендина Мария загар Тъшър – дипломат на Кралство Нидерландия в България. С този акт Посолството засвидетелства поддръжката си за събитието с присъединяване на своя жител Бас Лансдорп, главен гост-лектор.

Билети за събитието на 23 март – в мрежата на Eventim; специфични категории билети „ С другар “ и „ Семеен “
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР