Събитието на 26 юли ще бъде първата церемония по откриването

...
Събитието на 26 юли ще бъде първата церемония по откриването
Коментари Харесай

Олимпиада в Париж: Церемонията по откриването може да бъде намалена или да се използва „План Б“, ако рискът за сигурността е твърде висок, казва Еманюел Макрон

Събитието на 26 юли ще бъде първата гала по откриването на Олимпиада, извършена отвън стадион конюнктура и ще видите към 10 500 спортисти да дефилират през сърцето на френската столица Паризон към 160 лодки по Сена по маршрут от 3,7 благи.

Въпреки това, с спора в Близкия изток и нахлуването на Русия в Украйна съчетано със опасността от терористични офанзиви, френското държавно управление увеличи равнището на сигурност до най-високото равнище.

Това докара до признаването на господин Макрон, че в случай че условията за сигурност се наложат, церемонията по откриването на Париж през 2024 година може да бъде изменена, или даже понижено.

Изображение: Г-н Макрон с някогашната шампионка по фехтовка Лора Флесел-Колович по време на визитата му в Гран Пале, 100 дни преди Олимпийските игри в Париж през 2024 година Снимка: Ройтерс

Той сподели, че Франция не е наивна, добавяйки: „ Ако считаме, че има опасности за сигурността, ще имаме проект Б и даже проект С “.

Един вид, сподели господин Макрон, би бил церем...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР