Събитието Кариера и живот – защо в България?“ в Лондон

...
Събитието Кариера и живот – защо в България?“ в Лондон
Коментари Харесай

Лондон в очакване на най-големия кариерен форум за българи

Събитието „ Кариера и живот – за какво в България? “ в Лондон се трансформира в най-големия конгрес за българи в чужбина още преди да е почнало. От платформата Bulgaria Wants You публично оповестиха, че свободните места в залата са изчерпани и преустановиха приемането на регистрации. Безплатнoто събитие ще се организира на 2 април в британската столица, а негов самобитен хазаин е Негово Царско Височество Кирил, Княз Преславски и Херцог Саксонски. Именно той ще приветства първи гостите в залата и формалните лица. Очаква се над 1000 българи да посетят кариерното ревю, проведено от Иван Христов и Андрей Арнаудов.

„ Благодарен съм, че сме съумели да спечелим доверието на хората зад граница, както и че те, също като нас, имат вяра, че в България имаме бъдеще и можем да бъдем щастливи вкъщи. Всичко зависи от личната ни воля и разпоредителност, а платформата Bulgaria Wants You ни дава право на избор и осведоменост. Огромният интерес към нашите срещи онлайн още един път ни демонстрира, че има смисъл да продължаваме да работим за огромната ни цел. Благодаря! “- разяснява Андрей Арнаудов.

Форумът ще бъде подсилен и от бизнеса, чиито представители ще описват за кариерните благоприятни условия в България и за свободните работни позиции в техните компании. Участие ще вземат най-отговорните работодатели в страната, чиито условия на труд и стопански тласъци са на европейско равнище.

„ За нас е същинска чест и самопризнание, че над 20 компании се включиха в събитието ни в Лондон, а принц Кирил Сакскобургготски одобри поканата да бъде част от него. Сигурни сме, че неговото наличие ще придаде спомагателна стойност на форума и откровено му благодарим, че припозна нашата идея като своя. “ – споделя Иван Христов.

Специално за събитието на Bulgaria Wants You в Лондон ще дойдат и футболистът Димитър Бербатов, както и първият български артист с Оскар – Димитър Маринов. Двамата ще се изявят като лектори на сцената паралелно до топ бизнесмени и мениджъри на интернационалните компании.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР