Събитието е организирано от деканското ръководство на Архитектурния факултет и

...
Събитието е организирано от деканското ръководство на Архитектурния факултет и
Коментари Харесай

Плевнелиев: Правителство няма да има, затъваме в популизъм

Събитието е проведено от деканското управление на Архитектурния факултет и от Студентския съвет на университета, и се реализира в границите на профилирания лекционен курс " Бизнес връзка ".

Тук не идват вложители, тъй като единствено мрънкаме и сме си самодостатъчни в своя яд към близките, сподели той. Плевнелиев уточни, че би трябвало да се форсира приемането на страната в еврозоната. Ако не се ускорим към еврозоната ще имаме Че Гевара за министър-председател, сподели той.

" Когато президент излиза с вдигнат пестник и афишира, че ще се бори с мафията, няма по какъв начин да се случи един лев инвестиция. Не сте чули нито един хърватски, гръцки или румънски политик да приказва по този начин. Има три неща, по които там са разбрали, че няма да се карат - те са положителното име и репутацията на страната, икономическия напредък и развиването на човешкия капитал и по тази причина са на светлинни години пред нас. Сърбия прави цех за акумулатори, а Хърватска - за Бентли ", сподели Плевнелиев, осведоми Българска телеграфна агенция.

" Работихме систематически и бяхме на финала да имаме цех за коли на " Фолксваген " в страната. Отстранихме 12 страни, останахме две - България и Турция, трябваше да отговаряме на доста условия за тази инвестиция ", добави Плевнелиев.

" Изкуственият разсъдък дава невероятна опция на България да се изстреля към разцвет. Той няма да размени хората, а ще им оказва помощ и в случай че имаме два - три целта в страната, по които да има консенсус, можем да реализираме доста ", сподели Росен Плевнелиев.

" Да си сегашен президент е сложна работа, само че да си някогашен президент е страхотна работа ", разяснява още Росен Плевнелиев, пред студентите, на които описа по какъв начин е почнал да развива бизнес в Германия и в България.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР