Събитието бе подкрепено от веригата Pulse и фитнес моделa Биляна

...
Събитието бе подкрепено от веригата Pulse и фитнес моделa Биляна
Коментари Харесай

Десетки фенове на активния начин на живот спортуваха в откритата тренировка на Lidl, този уикенд

Събитието бе подкрепено от веригата Pulse и фитнес моделa Биляна Йотовска

Фенове на дейния метод на живот станаха част от откритата подготовка на Lidl, която се организира този уикенд на паркинга на магазин на веригата в София. Кардио тренировката бе водена от инструктор на верига фитнеси Pulse, а към тях се причисли и известният фитнес модел Биляна Йотовска, която също застана зад самодейността на Lidl за разпространение на дейното всекидневие и качествената храна.

 Десетки почитатели на дейния метод на живот спортуваха в откритата подготовка на Lidl, този уикенд

В поддръжка на дълготрайната тактика на Lidl за предложение на качествени и устойчиви артикули, богатата селекция от протеинови артикули под личните марки на Lidl обезпечава за крайния консуматор обезпечено качество на оптимални цени. Продуктите разрешават и опция за елементарно и комфортно набиране на характерни хранителни групи по време на седмичния пазар.

 Десетки почитатели на дейния метод на живот спортуваха в откритата подготовка на Lidl, този уикенд

Във всички 120 магазина на веригата може да бъде намерено богато многообразие от артикули, подобаващи за друг хранителен режим, както и за тези, които желаят да се хранят уравновесено или просто да опитат нещо друго. Освен веган храни, в Lidl се предлага специфична селекция от протеинови артикули, налични елементарно и комфортно по време на седмичния пазар. От 21 до 27 август клиентите могат да добавят пазарската кошница с високопротеинов пудинг с грис Milbona или десертно блокче от същата марка. Освен това, всеки който желае да разнообрази закуската си, може да заложи на протеинов самун и какаов крем с протеин. А за лятна разхлада, Lidl са подготвили и разнообразни типове протеинов сладолед. Богатата предварителна селекция на веригата е още едно облекчение за потребителя, който цени своето време и има потребност да набави всичко належащо за менюто си, без да утежнява бюджета.

 Десетки почитатели на дейния метод на живот спортуваха в откритата подготовка на Lidl, този уикенд

В Lidl могат да бъдат открити и продукти и аксесоари за спорт под личната марка Crivit, като чудесно допълнение към дейния метод на живот. От постелки за спорт, до шишета за вода за многократна приложимост или гирички, всичко е комфортно ситуирано в най-близкия Lidl. Тази седмица, спортните запалянковци могат да открият дамски тениски, бюстиета и обувки в разнообразни размери и цветове, както и електронен кантар под личната марка Silvercrest.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР