Събирането на подписи за запазване на Националния празник - Трети

...
Събирането на подписи за запазване на Националния празник - Трети
Коментари Харесай

Продължава събирането на подписи за запазването на Националния празник - Трети март

Събирането на подписи за опазване на Националния празник - Трети март продължава в цялата страна. По време на изборната акция за локална власт в доста градове беше изработен опит да се заглуши гласа на хората.
Най-фрапантно беше решението на ОИК-Добрич, която забрани със свое решение събирането на подписи за референдум в града. То беше анулирано от ЦИК като незаконосъобразно, само че спря подписката за повече от 10 дни. И в други градове локалната власт правеше опити да попречи на самодейността за народен референдум. След края на изборите, подписката продължава, като всички искащи да вземат участие в нея, могат да го създадат и подавайки заявление на уеб страницата на самодейността tretimart.bg, оповестяват от ИК.
В Пловдив и София подписи се събираха и тази събота. В София имаше мобилни пунктове в центъра. В Пловдив, доброволците бяха на трибуните на Гребната база, пред ритейл парковете и на ул. „ Карловско шосе ", както и на непрекъснатия пункт за събиране на подписи, който се намира до Централната поща и работи всеки ден от 09:00 до 18:00 часа.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР