Събираме подписка да изселим най-накрая Канарите от Катуница! Тъкмо си

...
Събираме подписка да изселим най-накрая Канарите от Катуница! Тъкмо си
Коментари Харесай

Забъркаха в междусъседски войни Джена и Канарите

 Събираме подписка да изселим най-сетне " Канарите " от Катуница! Тъкмо си отдъхнахме, откакто прокудихме Цар Киро, а в този момент те ни побъркват ", признаха пред " Уикенд " съседи на музикалната фамилия, която е измежду най-шумните в селото. Хората недоволстват от наглото държание на клана Стоеви, както и от безконечните им и неспирни купони. 

Фамилията от години е недолюбвана от бедните си съседи, които се нервират на парадирането на благоприятни условия от " Канарите ". Палатът в селото на Цар Киро е прочут с кичозния си тип. Преди години музикалната фамилия сподели дома си в Катуница, тогава Джена и брачният партньор й Наско дадоха първото си изявление като семейство точно от бащиния дом, а зрителите се потресоха от безвкусицата, златните окраски и 20-те безвкусни картини, подредени в стаята асиметрично. Още тогава съседите се подразнили на кичозното, само че скъпо обзавеждане в Стоеви, които имат в дома си няколко столове, по-известни още като " кралски престол “. 

Имотът на " Канарите " в Катуница, с размера на прогимназия, от дълго време е обект на насмешки измежду съселяните на музикантите. Старият Канар постоянно може да бъде забелязан по какъв начин внася в дома си следващата картина, стойка или пък фонтанче за вода за двора, а измежду разсадите им с домати в градината има безчет пикаещи джуджета. Вратата им, естествено, е охранявана от два големи гипсови орела, на единия от които е счупено едното крило. 

Освен Стария Канар – акордеониста Наско Стоев, и брачната половинка му Надя, в дома понякога живеят и Джена с младия си брачен партньор Наско. Именно в този дом изкараха карантината фолкаджийката и Атанас Стоев-младши, които се бяха прибрали при родителите на музиканта. Именно това преляло чашата на търпението за съседите им. От имението непрестанно се носел немислим звук. 

" Не стига, че поносим фръцкането и претенциите на Надя, само че към този момент и Джена ни пристигна допълнително. Доколкото знам, тя има проблеми и със съседите си в София. Сега тук ни побърква с претенциите си ", разяснява съсед на музикалния клан, който е измежду основателите на подписката.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР