са подходили сериозно към втория мандат. Оценката даде Ивайло

...
 са подходили сериозно към втория мандат. Оценката даде Ивайло
Коментари Харесай

Ивайло Мирчев : ПП подходиха сериозено към втория мандат


" " са подходили съществено към втория мандат. Оценката даде Ивайло Мирчев от " " пред Нова телевизия.

Според него кандидатурата за министър председател е трабвало да бъде на консенсусна фигура, която да може да си приказва с другите партии.

„ Предложението влиза в този обсег ”, сподели Мирчев.

Той удостовери, че Политическа партия сами са решили кой да им е претендентът. „ Много е добре, че стигнаха до подобен вид решение ”, сподели Мирчев.

„ Целта е водачите на партиите да останат в Народното събрание. Там ще бъде същинската борба – за законите, за решенията. А да се даде път на малко по-различни фигури в Министерския съвет, такива в партиите има задоволително. Това, съгласно нас, е верният вид – да дръпнем мощно конфронтационните фигури от Министерски съвет, с цел да дадем късмет на това държавно управление. Трябва да разсъждаваме по този начин, че в действителност да имаме сполучливо държавно управление ”, сподели Мирчев.

„ Тепърва предстоят диалозите, занапред предстоят срещите. Хубаво е, че е протегната ръка към всички партии. Призивът е всички да свалим малко страстта. В навечерието на Коледа хората чакат решения ”, сподели още депутатът.

Той не знае дали е имало други имена, които са се спрягали. „ Ние сме сътрудник и идваме диалози като всички други партии. Много е значимо, че ги има тези диалози и те ще се проведат по цели ”, разяснява Мирчев.   
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР