С яйца по сградата на Министерския съвет, блокада на движението

...
С яйца по сградата на Министерския съвет, блокада на движението
Коментари Харесай

Ден 95-и: Краката на мафията са отрязани, малко остана

С яйца по постройката на Министерския съвет, обсада на придвижването пред Президентството и на Орлов мост, както и с апели за всеобщо наличие на плануваното за 16 октомври Велико национално въстание V, защото " краката на мафия към този момент са отрязани, остана малко ", протече 95-ата вечер на антиправителствените митинги с претенции за оставките на премиера Бойко Борисов и основния прокурор Иван Гешев.

Преди началото на митинга членовете на уредника на демонстрациите от Отровното трио юрист Николай Хаджигенов, Арман Бабикян и проф. Велислав Минеков записаха видеоклип с апел за идното пето Велико Народно въстание в стотния ден на хорското неодобрение.

" Казахме истината на Европа, тя разбра какво направихме, видя го, и Борисов към този момент не е добре пристигнал там ", съобщи Хаджигенов.

" Виждат се застрашени, виждат непоносимо бъдеще, чекмеджетата ще бъдат празни, с тях ще построим детска болница " скулпторът Велислав Минеков.

Според Хаджигенов съучастниците на премиера в държавното управление към този момент му се подиграват – ревизират го дали може да чете и не му дават истинското известие от организация " Мудис ", която увеличи кредитния рейтинг на страната. В истинския текст всяка трета дума е „ корупция, Борисов, корупция, Борисов”, съобщи юристът.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР