С втория мандат най-логично е с ПП да направим коалиция.

...
С втория мандат най-логично е с ПП да направим коалиция.
Коментари Харесай

Ивайло Мирчев: ГЕРБ-СДС няма да получи подкрепата на ДБ

" С втория мандат най-логично е с Политическа партия да създадем коалиция. Право на " Продължаваме промяната “ е да излъчат претендент за министър председател “.

Това съобщи в " Тази заран “ националният представител от " Демократична България “ Ивайло Мирчев.

Според него е възможно правителство на малцинството на " Продължаваме промяната “ и " Демократична България “ и изясни, че разликите с БСП стават по-големи.

" Млякото е 5 лв., в случай че изчакаме да стане 10 лв. и решим да идем на нови избори – не мисля, че хората чакат това от нас. Нас това ни тормози. Може Румен Гечев да е бил в държавно управление, в което цената на млякото се е удвоила два пъти, само че ние не желаеме. Може да участваме в ръководство с " Продължаваме промяната “ и да получим поддръжка от други сили по наши цели “.

" ГЕРБ-СДС няма да получи поддръжката на  " Демократична България “. Разбрахме през последните 12 години какво е ръководството на ГЕРБ. Мисля, че партията би трябвало да бъде държана надалеч от властта “, уточни той.

Местните избори

" Не съм чул, че ще подкрепим Борис Бонев. С него сме единомишленици от дълго време, само че кой ще е претендентът за кмет на София - би трябвало да се изговорят много тематики. Трябва да имаме обща кандидатура “, изясни депутатът от " Демократична България “.

Демократична България предложи общо явяване на локалните избори с " Продължаваме промяната “.

Изтребителната авиация

" При изтребителите не е значимо на какъв брой години са, а какъв летателен запас им остава. МиГ-29 идват през 1988 година. На тези МиГ-29 не можем да летим, не можем да ги държим в подготвеност. С тези F-16 ще можем да летим, до момента в който дойдат новите “, коментира Ивайло Мирчев.

Преди дни той разгласи, че Нидерландия е подготвена да подари на България свои изтребители F-16, в случай че България даде досегашните си самолети руско произвеждане на Украйна.

Според него това е информация на нидерландски медии.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР