С всяко свое следващо действие напоследък, Емили Ратайковски ни обърква

...
С всяко свое следващо действие напоследък, Емили Ратайковски ни обърква
Коментари Харесай

Мъже или жени - какъв е изборът на Емили Ратайковски

С всяко свое последващо деяние в последно време, Емили Ратайковски ни обърква от ден на ден. Моделът не стопира да се появява с нови и нови мъже, с които твърди, че няма връзка. Последният, за който се заприказва, е Хари Стайлс.

Емили Ратайковски продължава да твърди, че " към момента не мисли " за мъже - даже откакто беше видяна да се целува буйно с Хари Стайлс в Токио.

" Има милион безумни, неточни неща, които се настояват за моите връзки ", споделя моделът пред Los Angeles Times в изявление, оповестено в четвъртък, 6 април. " Определено към момента не мисля за девойки. Въпреки че... знаете ли, от време на време нещата просто се случват. "  

В изявлението Емрата показва сдържано отношение към концепцията за тях двамата със Стайлс, макар че бяха видяни да се натискат без никакви терзания в японската столица, където носителят на Грами изнесе концерти от своето Love on Tour.

Въпреки че 29-годишният Стайлс мълчи относно въпросното горещото видео, източник споделя пред Us Weekly предишния месец, че Хари  " постоянно е бил доста притеглен от Емили ".

Въпреки че някогашният артист на One Direction беше " разчувствуван " от " свързването " с Ратайковски, според непосредствен до него човек, романсът им може да не продължи, тъй като Емили те търси връзка, а се любува на живота и граби с цялостни шепи от него на фона на развода си със брачна половинка си Себастиан Беър-МакКлард.

" Емили не търси нищо съществено ", споделя източникът. " Тя просто се пробва да живее най-хубавия си самостоятелен живот и да се забавлява. "

Наскоро Емрата загатна, че тя и Стайлс може да излизат от по-дълго време, отколкото е известно на обществеността.  " Току-що започнах да се срещам с някого, който мисля, че одобрявам, тъй че това е друго ", споделя моделът в епизода на 9 март на Going Mental With Eileen Kelly, който беше пуснат две седмици преди епичната целувка с Хари Стайлс. С две думи, Емили Ратайковски продължава да ни държи под напрежение - все по този начин комплицирани и неразбиращи какво тъкмо се случва в персоналния ѝ живот.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР