С всяка своя книга Сандра Браун приковава вниманието на своите

...
С всяка своя книга Сандра Браун приковава вниманието на своите
Коментари Харесай

Сандра Браун избухва с новата си книга "Скрити огньове"

С всяка своя книга Сандра Браун приковава вниманието на своите читатели и те остават запленени до последната страница. „ Скрити огньове “ не прави изключение. В историята тя ловко вплита интриги и романтика, с цел да сътвори неповторимо напрежение, особено за нейното творчество.

По-рано тази година родните читатели се любуваха на още два нейни романа – новото издание на „ Само спомен “ и оповестения за първи път в България „ Ярост “.

А в този момент можете да се впуснете в книжно премеждие с третото издание на „ Скрити огньове “ и да станете част от една вълнуваща история, изпълнена с секрети, пристрастеност и ненавист.



За книгата

Напуснала Северна Каролина след опит да бъде изнасилена, Лорийн Холбрук идва в Тексас, поканена от Бен Локет за секретарка на жена му – Оливия. Жестоката вест, че Бен е умрял предната нощ, и хладното й посрещане от брачната половинка му са нов удар за Лорийн. Изпаднала в невъзможност, младата жена е принудена против 20 000 $ две години да играе ролята на брачна половинка на арогантния им наследник – Джаред. Постепенно Лорийн научава тайните на семейство Локет и с изненада открива, че Джаред може да бъде гальовен и добър. Между тях обаче се издига сянката на Оливия, която тласка Лорийн в ръцете на сластни бандити…

За създателя

Сандра Браун е работила като модел и телевизионна водеща преди да се посвети напълно на писателското занятие. С „ Горещи пристрастености в парадайса “, „ Огледален облик “, „ С мирис на скандал “ и „ Френска коприна “ Сандра Браун съумява да покори голям брой американски и международни ранглисти.
С всеки идващ триумф, изразяващ се в милиони продадени екземпляри, писателката печели и признанието на критиците, които я увенчават с премиите Уелдънбукс, Далтън,наградата на Романс Райтърс ъв Америка за достижения в жанра, с отличителния знак на триумфа на Американ Бизнес Уименс Асошиейшън, премия за изключителни литературни достижения и премията Ей Си Грийн.
Така се стига досега, в който милиони читателки по света се оказаха подвластни на неустоимата романтика на творенията й, преведени към този момент на 34 езика. По три от романите й са снимани филми.
За последните години Сандра Браун има 68 бестселъра в класацията на Ню Йорк Таймс, издала е над 75 романа и е продала над 80 милиона екземпляра по света! Тя е и единствената, която е имала едновременно 3 бестселъра в класацията.
Първото издание на „ Скрити огньове “ е от 1982 година От тогава до в този момент ползата към книгата не стихва.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР