С всяка изминала година заболяванията, свързани със сърцето, все повече

...
С всяка изминала година заболяванията, свързани със сърцето, все повече
Коментари Харесай

Ако искате да имате здраво сърце, правете това всеки божи ден

С всяка минала година болесттите, свързани със сърцето, от ден на ден се усилват. Много младежи си отиват от този свят поради сърдечни проблеми. Ако желаете да удължите живота на сърцето си и да се предпазите от инфаркт и други болести, бъдете виновни към личното си здраве.
Ще ви посочим няколко навика, които ще оказват помощ за това да имате крепко сърце и в никакъв случай да не се запознавате от близко със сърдечно – съдовите болести.
Ето ги и тях:
• Яжте месо и мляко
Напоследък все по-модерно е хората да се отхвърлят от артикули от скотски генезис. Като, че ли вегетарианството се приема за нещо свръх настоящо, на което болшинството взема решение да подражава. Истината е, че тялото ни се нуждае от тези храни и ние не трябва да го лишаваме от тях. В противоположен случай е допустимо да си навлечем кум здравословни проблеми, с които да се борим до края на живота си.

• Приемайте рибено масло
 С какъв брой години ще удължите живота си, в случай че спрете да пиете? С какъв брой години ще удължите живота си, в случай че спрете да пиете?
Отказът от приложимост на алкохол може да удължи живота с 28 години, написа британското издание „ Експрес “, базирайки се на дан...
Рибеното масло е извънредно потребно за организма на човек. То е единственият артикул, който съдържа толкоз високи количества Омега - 3 мастни киселини. Киселината поддържа еластичността на сърдечния мускул. За предпочитане е два пъти в седмицата да похапвате скумрия, риба звук, херинга или друга обичана риба.
• Яжте здравословно
Това е предписание номер 1, което всеки знае, само че не всеки съблюдава. Много е значимо да даваме на организма си това, от което той се нуждае, с цел да предпазим сърцето крепко. Дори да спазвате някакви хранителни режими или диети, не бъдете крайни в това. Имайте поради, че те доста постоянно изчерпват запасите от калий, натрий и магнезий, които са значими за вярното действие на сърцето.
Опитайте да намалите количеството на одобряваните картофи и ориз, като по този метод ще поддържате положителни равнища на захар.

 Храните, които оказват помощ да имате по-здраво сърце Храните, които оказват помощ да имате по-здраво сърце
Храната, която одобряваме, значително въздейства на здравето на нашето сърце. Точно по тази причина е значимо да сортираме продуктите, които ядем....
• Задължително спортувайте най-малко 150 минути в седмицата
Много е значимо човек да спортува. Сърцето би трябвало да бъде натоварвано, с цел да може да е крепко. Разделете това време на 5 и ще получите 30 минути 5 пъти в седмицата. Може да вършиме домашни извършения, да тичате, да карате колело или друго, което на вас ви харесва. Превърнете го в табиет.
• Забравете за неприятните привички
Алкохолът и цигарите са зложелател номер едно на здравото сърце. Опитайте да се откажете от тях, а в случай че не успявате, постарайте се да ги сведете до най-малко.
Грижете се за себе си и своето сърце. Ако вършиме това, което ви споделяме, то ще е крепко до края на живота ви!

Още от ЗДРАВЕ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР