С всяка една изминала минута напрежението върху Ювентус и Милан

...
С всяка една изминала минута напрежението върху Ювентус и Милан
Коментари Харесай

Алегри: В един мач може да се случи всичко

С всяка една минала минута напрежението върху Ювентус и Милан се повишава. Двата отбора ще се изправят един против различен на следващия ден вечер, с цел да дефинират носителя на Суперкупата на Италия. Мачът ще бъде повтаряне на финала за Купата на Италия през месец май, когато Юве победи на “Олимпико” в Рим. Утре двата отбора ще премерят сили в Джеда, а наставникът на Юве Масимилиано Алегри чака сложен мач.

Cristiano arriving at Jedah with the Juventus squad for the Italian Super Cup against AC Milan. pic.twitter.com/68qpNnuSXK
— Cristiano Ronaldo (@TeamCRonaldo) 14 януари 2019 година
" Очаква ни страхотна вечер и неповторим мач. Трябва да опитаме да спечелим Суперкупата, тъй като изгубихме последните две. В един мач разликата в точките сред двата тима в шампионата нямат никакво значение. За Милан победа против Ювентус би означавала израстване и трофей във витрината. Трябва да бъдем деликатни и да покажем респект”, стартира Алегри на днешната конференция.

“Радостен съм от физическото положение на Диего Коста и Бернардески. Кедира възстановява формата си и демонстрира, че е огромен футболист. Милан ще бъде зареден с голям възторг след успеха в шампионата за Купата на Италия против Сампдория. За тях това е значим мач. Утре един против различен ще се изправят два клуба с богата история. Трябва да се представим на високо ниво”, приключи наставникът.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР