С всеки следващ филм, в който участва, Ема Стоун надминава

...
С всеки следващ филм, в който участва, Ема Стоун надминава
Коментари Харесай

Ема Стоун се впуска в ново приключение

С всеки идващ филм, в който взе участие, Ема Стоун надминава себе си. Тази година тя сграбчи всички огромни награди - БАФТА, Златен глобус и Оскар за най-хубава актриса за ролята си в " Клети създания ".
 “Клети създания ” с Ема Стоун и Марк Ръфало - какво да чакаме от кино лентата на Йоргос Лантимос
Какво да чакаме от “Клети създания ” с Ема Стоун и Марк Ръфало

Един от най-провокативните филми за годината

Филмът на гръцкия режисьор Йоргос Лантимос е един от най-обсъжданите и провокативни за миналата година, засягайки тематики като феминизма и съзряването. е вторият пълнометражен игрален филм, който събира режисьора и Ема Стоун. Преди това те работят дружно по " Фаворитката ", който бе номиниран за 10 Оскара.

Йоргос Лантимос и Ема Стоун явно са тандем, който се сработва добре и напълно скоро ще забележим най-новото, което са ни подготвили.
 Снимка 659026

Във кино лентата Kinds of Kindness в действителност ще забележим и други артисти, с които гръцкият режисьор е работил и преди. Това са Уилем Дефо и Маргарет Куали, които вземат участие в " Клети създания ". В главния актьорски състав влизат и Джо Алвин, който е работил с Лантимос и си е партнирал с Ема Стоун във " Фаворитката ", както и Хънтър Шейфър, която пък сме гледали в сериала " Еуфория ".

Макар че за новия филм на режисьора не се знае доста, към този момент има тийзър, който ни загатва, че още веднъж можем да чакаме една ексцентрична история. Главни настоящи лица в нея са човек, който ще се опита да поеме надзор над личния си живот, угрижен служител на реда, който се тормози, че след изгубването ѝ брачната половинка му се е завърнала изцяло друга, както и една жена в търсене на духовния си водач със специфични качества.
 Eddington с Хоакин Финикс, Ема Стоун и Педро Паскал - какво знаем за новия филм на Ари Астер
Хоакин Финикс, Ема Стоун и Педро Паскал вкупом в нов уестърн

Какво знаем към този момент за Eddington

Освен режисьор, Йоргос Лантимос е и съавтор на сюжета на Kinds of Kindness дружно с Ефтимис Филипу. Двамата към този момент са работили дружно по филмите " Омарът ", " Убийството на свещения елен " и " Кучешки зъб ", написа Variety.

Премиерата на Kinds of Kindness е на 21 юни
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР