С впечатляващи характеристики при шофиране“ и най-високи оценки при мокри

...
С впечатляващи характеристики при шофиране“ и най-високи оценки при мокри
Коментари Харесай

Bridgestone Turanza All Season 6 е победител в теста за всесезонни гуми за SUV 2023 от Auto Bild Allrad


С „ впечатляващи характерности при шофиране “ и най-високи оценки при мокри и снежни условия, Bridgestone Turanza All Season 6, включваща технологията ENLITEN, бе оповестена за победител в теста за всесезонни гуми за SUV 2023 от Auto Bild Allrad. Премиум туринг всесезонната гума се отличи в категорията за ръководство на сняг, представяйки се „ на равнището на зимната гума “ и получи най-хубава оценка при прекъсване на мокра настилка. При размерите 235/65 R 17 Turanza All Season 6 зае първото място, а специалистите на Auto Bild Allrad я дефинираха като „ пример ”.

Фактът, че Bridgestone Turanza All Season 6 може да превъзхожда при всевъзможни метеорологични условия, бе ясно демонстриран в теста за всесезонни гуми за SUV от Auto Bild Allrad. Независимо дали в сняг, мокри условия или на сухи пътища, първокласната туринг всесезонна гума обезпечава изключителна продуктивност и бе коронясана като победител в теста от експертите на уважаваното списание. В допълнение към ненадминатото си показване в категориите ръководство и сцепление върху сняг, универсалният модел се отличава изключително при прекъсване на влажен път, осигурявайки „ впечатляваща продуктивност “. С най-късия спирачен път в теста, Turanza All Season 6 освен превъзхожда конкуренцията, само че и превъзхожда референтните летни гуми.

„ Ние сме изключително удовлетворени от резултатите от теста за всесезонни гуми за SUV от Auto Bild Allrad. Победата на Turanza All Season 6 е освен удостоверение за напредничавата ни работа в региона на научните проучвания и разработки, само че също по този начин и израз на нашия непрекъснат ангажимент към сигурността на пътя. ”, показа Стивън Де Бок, вицепрезидент Consumer Replacement и OE в Bridgestone EMIA. Ще продължим да се фокусираме върху даването на висококачествени премиум артикули на нашите клиенти и сътрудници в търговията, с цел да засилим доверието в напредничавата подвижност. "

Иновативни технологии за изключителна продуктивност
С отличен надзор и пробег, Bridgestone Turanza All Season 6 е идеалната гума за целогодишна приложимост. Тя е особено проектирана да приготви водачите за ежедневните провокации през всеки сезон. Премиум туринг всесезонната гума е създадена с ENLITEN, композиция от многочислени най-съвременни технологии, които обезпечават оптималната сигурност, изключителна продуктивност на гумата и усъвършенствана резистентност. Разработен в сходство с уговорката на Bridgestone E8, Bridgestone Turanza All Season 6 дава отговор на възходящото нахлуване на пазара на всесезонни гуми в Европа, следено през последните няколко години.

*Източник: Bridgestone
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР