С водосвет за здраве, отслужен от отец Георги, стартира подготовката

...
С водосвет за здраве, отслужен от отец Георги, стартира подготовката
Коментари Харесай

Локомотив стартира зимната подготовка

С водосвет за здраве, отслужен от отец Георги, започва подготовката на мъжкия внушителен тим на ФК Локомотив 1927 (Дряново).

С група от 20 състезатели тимът стартира подготвителния интервал за присъединяване си в пролетния полусезон на Северозападна Трета лига, където момчетата от подбалканското градче са девети във краткотрайното класиране.

Преди първата подготовка ръководителят на УС Пламен Обрешков показа новия спортно-технически щаб на клуба, който ще работи с момчетата през 2021 година Ивелин Драшков заема поста спортно-технически шеф. Старши-треньор ще бъде Светлин Иванов, а - негов асистент.

Треньор на вратарите остава Стойчо Ганчев. Първата подготовка почетоха целият Управителен съвет на клуба и ръководителят на Общински съвет Дряново Тодор Георгиев, който заявява поддръжка на тима от него и от името на Кмета на община Дряново господин Трифон Панчев.

С екипа на тима се разделят Иван Христов, Георги Колев, Генчев, Тодор Чирпанов и Мартин Иванов, като управлението на клуба им пожелава триумф. На тяхно място към тима се причисляват няколко нови момчета, само че селекцията за избрани позиции към момента продължава. Подготовката на тима ще се организира на локално равнище в спортните бази на стадион " Локомотив ", стадион " Републиканец " – село Царева морава и спортна зала " Дряново ". Предвидени са и пет контролни срещи за интервала на подготовката.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР