С воден салют на специална церемония днес на обяд бе

...
С воден салют на специална церемония днес на обяд бе
Коментари Харесай

С воден салют: Атрактивно посрещане на първия полет от Баку на Летище София

С воден салют на специфична гала през днешния ден на обяд бе посрещнат първият пряк полет по линията Баку-София на самолетна компания Azerbaijan Airlines (AZAL). С новия полет българските пасажери ще имат опция да пътуват до азербайджанската столица, ситуирана на брега на Каспийско море. 

Проектът стартира преди три години, с цел да може през днешния ден да се поздравим с първия полет от Баку. Това е удостоверение за приятелското отношение сред България и Азербайджан, сподели Хесус Кабайеро, основен изпълнителен шеф на " Соф Кънект " - оператор на Летище София. Ще промотираме дестинацията, уточни също той. 

Съществуването на авиолинията е опция да задълбочаваме съдействието сред двете страни и е значимо за промишлеността, сподели Камран Гаджар, районен управител за Европа на AZAL. 

По време на събитието бяха отличени деца, взели участие в състезанието за детски роман " Моето странствуване ", проведен от осведомителната организация Bgtourism.bg. Един от присъстващите публицисти бе изтеглен в лотария за безвъзмезден билет до Баку. 

Баку е град, прочут със средновековния си ограден със стени остарял град, в който се намират Дворецът на Ширваншахите - голям комплекс. Друга забележителност е и емблематичната каменна Девическа кула. Сред актуалните забележителности са центърът " Гейдар Алиев " и трите заострени небостъргача - кулите " Пламък ", означават от Летище София.

Вижте повече в нашата изложба:

* Във видеото: 

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР