С високо заплащане, безплатна храна и транспорт, обучения в чужбина

...
С високо заплащане, безплатна храна и транспорт, обучения в чужбина
Коментари Харесай

Завод за фарове на Мерцедес до Пловдив набира персонал: Даваме високи заплати, безплатна храна и транспорт

С високо възнаграждение, безвъзмездна храна и превоз, образования в чужбина и израстване в кариерата, притеглят от " одело Фарба България “ разнообразни експерти и служащи произвеждане. Турската компания, която строи високотехнологичен цех за фарове на " Мерцедес " в зона Куклен, част от " Тракия икономическа зона ", започва акция за набиране на личен състав. От " Сиенит строителна група “, реализатор на обекта, прецизираха, че сега правят грубия градеж и подвигат структурата.

" По предварителни планове през януари 2019 година би трябвало да внесем машините и индустриалната техника и да стартираме нейното инсталиране в завода. Затова първо търсим електротехници и механици, които да изпратим на образование в Турция “, изясни за медиите Десислава Николова, управител " Човешки запаси “ на " одело Фарба България “. Оборудването не е характерно за България и е належащо експертите да преминат образование за неговото монтиране и конфигуриране. Кандидатстващите за работа би трябвало да имат приблизително обучение, висока просветеност и мощно развито логическо мислене, посочи Николова.   

" Фирмата стартира да набира и процесни инженери, както квалифицирани служащи за производството със приблизително обучение и механически умения. Работата, която изисква точност, е подобаваща и за дами ", добавя Десислава Николова. Производството не е конвейерно, а е с поточни линии. Очакваният брой чиновници до края на 2019 е 140. През 2023 наетите лица ще стигнат 400.  

От " одело Фарба България “ набират личен състав и за складовото стопанство – мотокаристи и електрокаристи и всички експерти, свързани с логистика. Компанията има желание да направи логистичен хъб в България. " Тук ще се внасят продуктите от завода ни в Китай и ще ги дистрибутираме до клиентите в Европа “, уточни Николова. Тя добави, че ще са нужни и експерти със приблизително обучение за отдел " Качество “ в завода. Желаещите може да се свържат с компанията по имейл [email protected] и тел.: 0882 550 164.  

Фаровете се трансформират доста динамично. Затова турската компания основава развоен център в София. R&D звеното се нуждае до края на 2018 година от 15 CAD дизайнери (конструктори) / машинни инженери. Това ще бъде третото развойно звено на компанията след тези в Германия и Турция.

" Търсим освен личен състав, само че и компании, които оферират услуги като превоз, храна, здравно обслужване и други “, добавя HR мениджърът. Тя акцентира, че " одело Фарба “ е компания, насочена към индивида – всеки чиновник да работи в добър психоклимат, да е стимулиран, с цел да създаде първокласен артикул. Турският холдинг идва с желанието да придвижи най-хубавите международни практики в производството на светлини и сме горди от обстоятелството, че в нашите фабрики процентът на непринудено напускащите в годишен размер клони към нула, което е индикатор за отличната работна среда и фирмена просвета. “
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР