С вчерашното гласуване в транспортната комисия на Европарламента евродепутатът Андрей

...
С вчерашното гласуване в транспортната комисия на Европарламента евродепутатът Андрей
Коментари Харесай

Андрей Новаков: Решението на транспортната комисия на ЕП от вчера няма как да се промени

С вчерашното гласоподаване в транспортната комисия на Европарламента евродепутатът Андрей Новаков от Европейската национална партия, изрично съобщи, че решението на транспортната комисия от през вчерашния ден няма по какъв начин да се промени, даже и след гласоподаване в пленарната зала на Европейския парламент следващата година:

" Позицията на Екологичен потенциал се кове в комисия, в пленарна само ще има гласоподаване за мандат. Един единствен избор, с цел да изпратим докладчици да договарят. Никой няма да отваря отначало или най-малко все още процедурата не го планува ".

Новаков направи това конкретизиране на ексклузивен брифинг в Народното събрание, с цел да опровергае мненията на евродепутатите Петър Курумбашев и Ангел Джамбазки, че е рано да се каже, че гласуването в транспортната комисия е победа за българските превозвачи:

" Българската дипломация направи пробив, какъвто не помним до момента. Черно на бяло в текстовете, които одобрихме, отпадна условието българските превозвачи на всеки три седмици да връщат водача в България. Черно на бяло отпадна тоталната възбрана за потребление на кабините за отмора. Черно на бяло отпадна, че всички водачи, заети в интернационалния превоз и извършващи пренос, не попадат в обсега на директивата за командировани служащи " - заяви Новаков.

От звуковия файл можете да чуете целия репортаж на Виолета Ашикова.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР