С възхита и почит оцениха новата придобивка на бизнесмена Десизо

...
С възхита и почит оцениха новата придобивка на бизнесмена Десизо
Коментари Харесай

Частен клуб и рожден ден празнува Десизо Монни

С възхита и респект оцениха новата облага на предприемача Десизо Монни гостите за рождения му ден. Началото на август донесе положителни страсти за град Плевен, където бе показана изключителна постройка, в която ще се обитава частен клуб Desizo Monni exclusive.

Клубът ще работи и набира членове по системата на реципрочни английски клубове, като към този момент е формиран Устав и са признати правила за допускане и държание на членовете. Лично рожденикът Десизо Монни, собственик и на едноименната фешън марка, показа клуба- същинска архитектурна изненада. На голямата ливада бе отпразнуван още 65- я празник на един от най- огромните вложители в града, почетен жител на Плевен, брачен партньор, татко на три деца, изтъкнат държавник.

Лорд Евгени Минчев бе водещ на събитието. Той извърши и новата си ария Гълъбо

Звезди като Тита, лорд Евгени Минчев, Данчо Стълбицата, Благой Георгиев и Златка, Маги Джанаварова и Веселин Плачков, образуваха прелестна театрална компания за двата мотива. Сред гостите на Десизо Монни бяха изтъкнати политици, предприемачи, интелектуалци, общественици.

Частен клуб Десизо Монни не отстъпва на международните клубове

Водещият на вечерта лорд Евгени Минчев сподели пред присъстващите, че като член на пет от влиятелните лондонски клубове, слага Desizo Monni на равно равнище с тях. Евгени извърши и новата си ария Гълъбо, както и Песен за Плевен. Рожденикът и ръководител на новооткрития клуб поздрави гостите, последвано от петстепенна вечеря, доста хайвер и шампанско. Всички звезди извършиха Happy Birthday за своя хазаин, до брачната половинка и наследниците му.

Тита пя близо час
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР