С вълнуващ обрат приключиха първите групови изпитания за всички влюбени

...
С вълнуващ обрат приключиха първите групови изпитания за всички влюбени
Коментари Харесай

Инфарктни елиминации, много сълзи и вълнуващ обрат в Един за друг

С трогателен поврат завършиха първите групови тествания за всички влюбени в най-позитивното сантиментално риалити - “Един за различен ". Само на крачка от елиминацията, Христина и Ивайло, които бяха избрани от своите съквартиранти за душата на компанията, бяха избавени от водещия Емо Чолаков и ще могат да продължат своето огромно любовно телевизионно премеждие.

Новият ден във Вилата на любовта започва с тонизираща и занимателна физзарядка, поведена от футболиста Ивайло, в която се включиха всички. Тя бе последвана от първото тестване за двойки за този сезон. По време на играта дамите трябваше да употребяват преносим въжен шир, с цел да придвижат шестнадесет тениски, съдържащи разнообразни по тип и цел задания, до ръцете на своите обичани. Мисията на кавалерите беше да вкарат всяка тениска в един от три коша, употребявайки трамплинова люлка. Всеки сполучлив опит означаваше, че нежните половинки в “Един за различен " ще би трябвало да извършват написаното на тениските абсолютно през новата седмица в надпреварата.

Най-добре с тестването се оправиха двойките на Дарина и Денис и София и Тихомир, които приключиха наедно. Младото семейство от Мадан имаше потребност от успеха, с цел да избегне евентуална елиминация и с помощта на множеството си попадения за три точки, продължиха сполучливо напред в надпреварата. На последно място в играта пък приключиха любимците на всички участници - фермерът Петър и постоянно усмихнатата му брачна половинка Галена. Това ги изпрати пред тв приемника дружно с техните съквартиранти и най-близки хора в предаването - Христина и Ивайло.

След извънредно прочувствения положителен избор, Галена и Петър бяха избавени от болшинството от съквартирантите във Вилата на любовта, а Христина и Ивайло бяха изправени пред това да изоставен конкуренцията още в самото ѝ начало. Водещият Емо Чолаков обаче не бе споделил последната си дума и даде втори късмет на ексцентричното семейство, предизвиквайки сълзи от наслада в очите на всички участници.

" Един за различен " продължава и през идната седмица с още забавни игри, рискови залози и доста занимателни моменти. Гледайте най-позитивното риалити в телевизионния ефир - в петък, събота и неделя от 20:00 единствено и само по NOVA. Всичко за " Един за различен “ може да следи

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР