С ваксинирането по-важен е личният пример. Да покажем, че това

...
С ваксинирането по-важен е личният пример. Да покажем, че това
Коментари Харесай

Доц. Дончев: Изкарали COVID-19 да се ваксинират, ако са минали месеци

" С имунизирането по-голям е персоналният образец. Да покажем, че това е пътят да се спасим от вируса. Не стигнахме до равнище да желаеме помощ извън, с цел да се оправим с пандемията ". Това сподели в ефира на " Събуди се " доцент Дончо Дончев от ВМА, който 7 пъти е дарил кръвна плазма.

Той е експерт по уши, нос и гърло, шеф на поделение в клиниката там. Ветеран от няколко военни задачи, влиза като доброволец в COVID-отделението в болничното заведение, заболява тежко, оздравява и още веднъж се връща като доброволец.

" Виждам светлина в тунела, тъй като имунизацията е реалност. Първата и втората вълна бяха като стрес тест ", сподели той.

Според него хората, които са изкарали COVID-19 би трябвало да се имунизират, в случай че са минали задоволително доста месеци.

По думите му да се възстановят оптимално функционалните благоприятни условия на белите дробове е задачата на задържането на въздух, демонстрирано от него. А с изключение на на имунизацията и появяването на противовирусно лекарство разчитаме да помогне в битката с пандемията.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР