С увереност, устременост и чувство за хумор новият треньор на

...
С увереност, устременост и чувство за хумор новият треньор на
Коментари Харесай

Павел Върба: Тежко е, че не можем да купим Меси или Роналдо

С убеденост, насоченост и възприятие за комизъм новият треньор на " Лудогорец " Павел Върба се показа пред медиите. Специалистът съобщи, че е бил притеглен от клуба поради високите му цели.

" Забелязал съм, естествено, че тимът играе постоянно в Европа. Това също ме накара да приема предлагането на клуба. Разбира се, това, което ме убеди, бяха последните шест мача, които гледах на отбора в Европа и в България ", сподели Върба.

Той съобщи, че ще стъпи на към този момент построената основа и ще търси развиване. " Знам, че нормално всеки треньор споделя какво желае да промени. Дайте ми време и сами ще видите нещата на полето ", добави още той. Уважавам работата, която са постигнали треньорите преди мен. "

" Няма потребност ми слагат цели. Аз си ги знам. Първо място в шампионата и Купата на България! Ако не ги вземем ще е зле ", продължи чешкият експерт.

Желанието му е да притегли един атакуващ и един отбранителен футболист. " Тежко е, че не можем да купим Меси или Роналдо. Приятно съм сюрпризиран от качеството на офанзивните играчи в " Лудогорец ". Ако идва някой, то той би трябвало да е по-добър от тях ".

" Всички очаквате тези мачове с " Интер ". Знаете какъв брой мощен клуб са те. Вярвам, че ще имаме своите шансове. Едно към 99 не е доста добра ставка на възможностите за триумф против " Интер ". Но пробвайте да сложите 100 лв. на сходен коефициент, може и да ви излезе ", сподели Върба.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР