С усмивка, макар и уморен, Гришо понесе удара на първа

...
С усмивка, макар и уморен, Гришо понесе удара на първа
Коментари Харесай

Гришо с един от 200-та часовника в света - символ на честна игра и елегантност

С усмивка, въпреки и изтощен, Гришо понесе удара на първа фенска вълна, която го заля при късото му завръщане в България след грандиозното показване в Париж.

Тенисистът, който към този момент е под № 14 в света, бе звездата на събитие, домакинствано от Bianchet. Швейцарският производител, прочут със своите часовници с турбийон, показа най-новия си шедьовър - часовника Flying Tourbillon Grande Date.

Само 200 часовника с тази марка са създадени през предходната година, всеки един е с цена 65 000 швейцарски франка. Колекционери в Европа, Азия, Латинска Америка и съумели млади юпита са в дългия лист на чакащи за модела, който бе върху ръката на Григор - световния бранд дипломат на Bianchet.

“За нас е чест да работим в тясно съдействие с Григор, който е страховит сътрудник за Bianchet. Той е доста добре осведомен с часовниците и техните механизми, които са знак на грациозност и почтена игра - уважавани полезности за нашата марка ”, описа Родолфо Феста Бианше, създател и основен изпълнителен шеф на Bianchet.

Григор Димитров и Родолфо Феста Бианше, създател и основен изпълнителен шеф на Bianchet, театралничат с най-новия швейцарски часовник.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР