С убийства крият информация за престъпленияУдар на прокуратурата, полицията, митниците

...
С убийства крият информация за престъпленияУдар на прокуратурата, полицията, митниците
Коментари Харесай

Вижте акцентите в броя на вестник „Труд“ в сряда, 20 септември 2017

С убийства крият информация за закононарушения

 02_01-1 Удар на прокуратурата, полицията, митниците и ГДБОП. Таксиметровият водач Борислав Петров-Бобъра бил убит, с цел да не „ изпее “ тартора.

Уникални кораби откриха учени в Черно море

 04-02 Екипът на плана Black Sea MAP описа за находките от подводната експедиция. Артефактите са съвършено консервирани, тъй като на огромна дълбочина няма О2 и водата е отровна.

55% спад на непознатите вложения

 16-01 За година понижението е с 535 млн. евро. Все по-малко чужденци купуват парцели у нас.

Лети, лети…. самолетче!

 12-1-9-360x240 Инвестиционният план за рационализация на армията, импортиран от „ Борисов 2 “, в този момент е непризнат от „ Борисов 3 “. Изглежда специалистите пречат на лобистите – коментар на Спирдон Спирдонов.

Искаме Европа на равните шансове

 13_1 Няма да приемем прокарването на протекционистки практики през задната врата, споделя Беата Шидло, министър-председател на Полша, в изявление за „ Труд “.

Ако не си подредим къщата, младите ще си тръгнат

 11_kuti Съществува действителна заплаха в бъдеще изцяло обезлюдени елементи на България да бъдат обитаеми с хора от други култури – разбор на Султанка Петрова, зам.-министър на труда и обществената политика.

Зелени подменили зони в НАТУРА 2000

 07-1-1 Проверка на специалистите на НАБЧ повдига подозрения и въпроси, че появяването на Понто-сарматските степи в българския юридически мир е резултат от документална машинация. Двете организации, тогава са се управлявали от Тома Белев и жена му Веселина Кавръкова.

Прокурорът на Русия

 Бойко Борисов се срещна с генералния прокурор на Руската федерация Юрий Чайка Силует на генералния прокурор на Руската федерация Юрий Чайка, който беше на двудневно посещаване в България.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР