С церемония по награждаване завърши първото издание на мини футболната

...
С церемония по награждаване завърши първото издание на мини футболната
Коментари Харесай

Завърши първият турнир по мини футбол Ботевград рита

С гала по награждаване приключи първото издание на мини футболната конкуренция " Ботевград рита ". В Голямото шампионско име и първи притежател на купата в " Ботевград рита " се трансформира тимът на After Party. Тимът на БФБ остана на второ място, Сириус зае третата позиция, а шлагерът на сезона Last Hope остана четвърти. И четирите тима получиха купи за своето класиране, само че и по-важното - право на присъединяване в мощните шампионати по мини футбол Шампионска лига (1 място) и Лига България ( 2-4 място).
 Възраждане 2020 се класира за финала на
Възраждане 2020 се класира за финала на " Петрич Къп "

" Доволен съм от представянето на всички деца "

Програмата протече под дикцията на известния футболен управител Евгени Найденов, който бе в епицентъра на събитието. Призьорите бяха наградени със статуетки, медали, а първенците получиха особено направени шалчета. Най-добре представилите се играчи бяха отличени и с самостоятелни призове. В церемонията по награждаване участваха основния управител на БАМФ Пламен Божидаров, един от притежателите на игрището Цветан Младенов, общинския консултант Йонко Ненчев, ветерани на футболния " Балкан " Димитър Топалов и Цветан Барбушев, както и основният провинен за положителната организация и извънредно сполучливото първо издание на акцията - Петко Петков. Той сподели следните думи:

" Благодаря на всички за присъединяване. Преди 3 месеца дойдох в Ботевград за договаряния с господин Младенов, с който бързо се разбрахме. От 3 тима първоначално станаха 31. Оставям мненията на вас. Аз давам всичко от себе си и ще не преставам да го върша. Благодаря на всички ви. "

След това основният водещ Евгени Найденов продължи церемонията с връчването на другите награди. Статуетки за присъединяване получиха тимовете на Мартен и другари и Грамаде Скравена. Останалите награди бяха разграничени по следния метод:

" Награда за феърплей " - Йънг Бойс

" Шампион трето полувреме " - Казино Роял

" Най-млад състав " - Наборите

В хода на събитието се определеиха и самостоятелните призьори, които сграбчиха разнообразни оценки:

" Най-възрастен играч " - Цветан Василев (Сименс)

Награда " спортно дългоденствие " - Цветомир Кацарски

MVP на шампионата " - Радослав Зарев (Сириус)

" Най-добър вратар " - Галин Стоянов (Сириус)

" Най-добър бранител " - Денислав Ивайлов (After Party)

" Най-полезен играч " - Кристиян Иванов (Last Hope)

" Звезда на сезона " - Иван Мишев (БФБ)

" Мениджър на сезона " - Ивайло Златев (After Party)

" Голмайстор на шампионата " - Радко Николаев (Наборите)

Последваха и отборните награди. На четвърто място приключи отборът на Last Hope, на трето тимът на Сириус. Във вицешампион се трансформира съставът на БФБ, а огромното шампионско име и първи притежател на купата в " Ботевград рита " - After Party.

Амбициите за развиването на мини футбол в града не престават. Само след броени дни започва нова концепция, под формата на " Бизнес лига ". Тя ще се организира в дните вторник и четвъртък, а досега има 14 записани тима.
 Германци избраха
Германци избраха " Белмекен " за филм

Вижте детайлности
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР