С триумф завърши дневната мисия на културиста Виктор и поп-фолк

...
С триумф завърши дневната мисия на културиста Виктор и поп-фолк
Коментари Харесай

Big Brother: Виктор и Атижа спасиха бюджета на съквартирантите

С успех приключи дневната задача на културиста Виктор и поп-фолк дивата Атижа , които трябваше да изминат 100 километра за 24 часа. Те демонстрираха хъс за победа, тъй като при неуспех съквартирантите трябваше да се лишат от 50% от бюджета си за идната седмица. Успехът им ги трансформира в същински герои и ги слага в преференциална позиция тъкмо преди идните номинации през днешния ден.

Бургазлията Виктор Ангелов имаше и друга значима задача - той може да завоюва имунитет за Теодора “Беба ” Янева, към която наяве демонстрира възприятията си в Къщата. Задачата му обаче не е по никакъв начин лесна - Виктор не би трябвало да приказва с нея до номинациите в четвъртък. Рязката смяна в държанието на сензитивния мъжага не остана незабелязана от някогашната гимнастичка и тя намерено показва раздразнението си.
 Big Brother NOVA
Big Brother обаче реши да изпита още повече мотивацията на в любения Виктор и даде загадка задача и на Беба. Тя би трябвало да обясни в диалог с него за какво не ѝ приказва и по този начин ще успее да му обезпечи седмичен имунитет. Евентуален неин триумф обаче би означавало, че Виктор ще загуби в опита си да завоюва имунитет за Теодора. Как ще се развие тази комплицирана двупосочна задача ще стане ясно в днешния епизод на най-коментираното риалити предаване в България.
 Big Brother NOVA
Гледайте Big Brother от вторник до петък след 22:00 часа и в събота от 21:00 часа по NOVA.

Всичко за Big Brother може да откриете в уеб страницата nova.bg, както и в официалните , и профил на предаването. Гледайте подкаста „ Голямата сестра “ в, и.

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР