С три нови попълнения в отбора започва подготовката на ОФК

...
С три нови попълнения в отбора започва подготовката на ОФК
Коментари Харесай

Беласица започна подготовка с трима нови

С три нови попълнения в тима стартира подготовката на ОФК „ Беласица “ за идния сезон. Единият е нападателят Андон Гущеров от Петрич, той идва от „ Марек “. Другият е Васил Божинов, също е локално момче от Първомай, той идва от „ Струмска популярност “ и може да играе на пост зад нападателя или ляво крило. Другото момче, което идва от „ Ботев – Враца “ е Петър Кепов той е от Благоевград и ще е на позиция десен бранител, това сподели за Българска телеграфна агенция спортният шеф на Общински футболен клуб „ Беласица “ Герасим Заков. 

Те идват, с цел да подсилят конкуренцията и да ни създадат по-добри. Целта е да запазим мястото и да нямаме никакви терзания от това естество в „ Б “ група, сподели Заков. Той уточни, че ще надграждат с всеки един трансфер, и се надяват от лятото да са по-спокойни и да гледат към напълно други цели в групата. 

Директорът сподели още, че има смяна и в щаба на първия тим. Ивелин Петков, който идва от „ Спартак – Варна “ е новият асистент, а Христо Бахтарлиев поема поста треньор на вратарите. В школата също се случват някой промени, по отношение на кои треньори, кои деца ще водят, за да усъвършенстваме работата с децата, сподели Заков. Направили сме два прилежащи набора да се водят от един треньор, с цел да има по-голям взор върху момчетата, с цел да може, в случай че имат качества да ги взимат в по-горен набор, добави той. 

Спортният шеф уточни, че се стремят да основават условия и да трансформират подготвителните стадиони. Изграждаме сега подготвително игрище въз основата на „ Цар Самуил “, тъй че когато е готово ще се употребява и от първия тим и от детско – юношеската школа, сподели Заков. 

Предвидените контроли за футболния клуб са пет. Започват на 20 януари с „ Вихрен “, а на 24 януари е с със „ Струмска популярност “. Най-сериозната контрола е на 3 февруари и е с първия състав на ЦСКА 1948, който ще играе контролната среща преди дуела им за Суперкупата с Лудогорец, сподели Заков. На седми февруари е планувана контрола с дубъла на ЦСКА 1948, който играе в „ Б “ група. Затваряме контролите с инспекция на 10 февруари с Пирин Благоевград, търсим още един противник за датата 27 януари, сподели Заков. 

Селекцията продължава, тъй че в случай че има някой първокласен и добър футболист ще го притеглим, сподели шефът. Това е състава, само че не е приключен процеса по селекцията, тъй че до момента в който стартира шампионата, постоянно може да има някакви разбърквания и нови футболисти при нас, добави той. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР