С този аспиринов крем ще забравите за бръчките и петната

...
С този аспиринов крем ще забравите за бръчките и петната
Коментари Харесай

С този аспиринов крем, бръчките и петната по лицето ще изчезнат

С този аспиринов крем ще забравите за бръчките и петната по лицето.

Ще бъдете сюрпризирани от резултатите!

Жените нормално демонстрират особена грижа във връзка с лицето си. Използват овлажняващи кремове, които на собствен ред възвръщат повредената кожа и понижават появяването на бръчки, само че доста от нас знаят, че по-голямата част от тези артикули са нездравословни за здравето ни.

Много по-подходящо е да се употребяват естествени средства защото те не предизвикват странични резултати и са доста по-евтини. Този път ще приказваме за аспиринов крем, който ще отстрани несъвършенствата по лицето.

Аспиринът има самобитен състав, тъй като като се изключи че е най-популярният аналгетик в света, той бързо прониква в порите и се бори с аргументите за бръчките, петната и акнето. Ако употребявате тази рецепта, ще забележите смяна още след първата приложимост.

Аспиринов крем за премахване на бръчки:
5 таблетки аспирин
4 супени лъжици мед
1 супена лъжица натурално кисело мляко

Изключително просто за подготвяне, единствено би трябвало да стриете 5 таблетки аспирин, до момента в който станат прахуляк, по-късно прибавете останалите съставки и ги разбъркайте добре. Ще получите пастообразно вещество и ще разберете, че кремът е подготвен.

Преди приложимост, би трябвало да измиете лицето си с топла вода, тъй че порите да се отворят и кожата да всмуква всички хранителни субстанции. След това можете да приложите маска на лицето, като поставите специфичен акцент върху местата, където имате бръчки, пъпки и петна. Оставете по този начин за няколко минути, най-малко до момента в който изсъхне, след което изплакнете сместа със студена вода.

Тази процеура би трябвало да се повтаря прецизно за 3 седмици всяка вечер преди лягане.

От друга страна, доста е допустимо след всяко отнасяне кожата да е малко сензитивна, тъй като това лекарство се бори със свободните радикали, които предизвикват бръчки и петна. Препоръчваме ви да увеличите използването на овлажняващи кремове, за предпочитане най-естествените, които можете да намерите, както и безоблачен филтър съгласно вашите желания.

Предимства на аспириновия крем с кисело мляко и мед:
Киселото мляко има доста положителни лечебни свойства за кожата, започвайки с фибри и калций. Медът и аспиринът имат лечебни свойства, които контролират, борят и отстраняват съвсем всяка кожна болест. С едно приложение на маската кожата ви ще стане по-сияйна и по-здрава.

От друга страна, можете да употребявате това средство, освен върху лицето. Ако имате дефекти в други елементи на тялото си, можете да го приложите.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР