С тойчо Кацаров подписа пред очите ми всички необходими и

...
С тойчо Кацаров подписа пред очите ми всички необходими и
Коментари Харесай

Лекар от Пирогов: Кацаров подписа пред очите ми декларация за хоспитализация

С тойчо Кацаров подписа пред очите ми всички нужни и наложителни заявления за хоспитализация в болнично заведение. Това съобщи доктор Христина Каменова от "Пирогов ", осведоми.

"Стойчо Кацаров беше изпратен при мен от началника на клиниката доцент Атанасов, със своята брачна половинка да бъдат прегледани и той вероятно да бъде признат и приет в болница на легло във вътрешна клиника. Нетърпеливо изчакаха своето влизане. На пациента му беше направено ЕКГ, бяха му взети всички кръвни проучвания, беше изпратен да бъде изработен и скенер на бял дроб. След което собственоръчно пред моите очи той подписа всички нужни и наложителни заявления за хоспитализация в болнично заведение ", сподели тя.



"Нека потвърди по какъв метод различен е подписал неговите документи. Пред личните ми очи е подписал безусловно всичко ", добави Каменова.

"Дали пациентът ще остане на легло - това взема решение началникът на клиниката по отношение на всичко, което е правено. Те са решили, че положението му разрешава той да бъде на домакински престой. По негово предпочитание той не е останал да пролежава в болничното заведение за дните на хоспитализация ", изясни още тя.

И добави: "Подписал е всички документи за хоспитализация. Бил е склонен, минал е и през регистратурата, където е сканирана персоналната му карта и по-късно е преценено къде да се лекува ".
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР