С тегло 119 килограма Рос Макфарлейн, който е жител на

...
С тегло 119 килограма Рос Макфарлейн, който е жител на
Коментари Харесай

Шотландец изяде 2000 яйца и отслабна с 32 килограма

С тегло 119 кг Рос Макфарлейн, който е гражданин на шотландската столица Единбърг, дълго време се опитваше да отслабне и прибягна до разнообразни диети

С тегло 119 кг Рос Макфарлейн, който е гражданин на шотландската столица Единбърг, дълго време се опитваше да отслабне и прибягна до разнообразни диети, безрезултатно пробвайки се да реализира забележими резултати в най-кратки периоди, споделя вестник „ Мирър ”.

„ Връзката ми с храната беше същата като на множеството хора. Подложих се на строга диета, само че най-после връщах килограмите. Все още бях пълен, без значение какво правех “, споделя той.

Поради наднорменото тегло Макфарлан имал високо кръвно налягане и висок холестерол. За да се отърве от здравословните проблеми, той решил да се откаже от нездравословната храна и да включи огромен брой яйца в диетата си. Сутрин той можел да изяде до 6 яйца, а общият им брой за две години доближи 2000. Вместо полуфабрикати и храна за у дома, той почнал да яде здравословна храна: за обяд салата с пиле и пържола със зеленчуци за вечеря.

„ Моето пътешестване към намаляване беше доста просветително. Във всяка диета главното е да не я мислите като диета, а да измененията самия метод на живот ”, показа Рос Макфарлейн.

В момента той тежи 87 кг и равнищата на холестерола и кръвното му налягане са се нормализирали. Започна да спи надълбоко и закупи самочувствие.

„ Това промени живота ми. Никога не е късно да промениш нещо. Аз съм на трийсет и се усещам по-млад и по-здрав от всеки път. Всеки може да промени живота си и да се радва на резултатите ", окуражено обобщава той. /БГНЕС

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР