С течение на времето тялото ни почва да работи все

...
С течение на времето тялото ни почва да работи все
Коментари Харесай

Вижте кои храни не трябва да консумирате след 30-годишна възраст

С течение на времето тялото ни почва да работи все по-зле. Следователно хранителният ни режим би трябвало да бъде селекциониран в сходство с възрастта ни.
След избрана възраст тялото на човек стартира да усвоява дадени храни доста по-трудно, което води до струпване на непотребни килограми, формиране на бръчки и други
В тази публикация ще разберете какви артикули да НЕ консумирате, откакто навършите 30.
Първо, зложелател номер едно за хората над 30 години е захарта. Тя може доста да повреди влакната на колагена и еластин. Това неизбежно води до формиране на бръчки, както и до загуба на обща разтегливост на кожата.

Белият самун и всички артикули, в които се употребява бяло брашно. Отказът от тази храна ще ви помогне да избегнете натрупването на непотребни килограми.
Не консумирайте кетчуп и майонеза. Всеки сос доста усилва наличието на калории в чинията, което неизбежно води до увеличение на тежестта.
Тестени произведения. Факт е, че те съдържат глутен, който след 30 години се усвоява доста мъчно.
Не по-малко рискови са сладките питиета. Дори диетични, тъй като са с нездравословни подсладители. Такива питиета могат да доведат до сърдечни проблеми.
Опитайте се да откажете и сладкарски произведения. Те съдържат доста захар, мазнини и изкуствени добавки. По-добре е да си приготвите нещо сладко, с цел да знаете какви артикули са употребявани./ Zdrave.to
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР