С тази напитка ще изглеждате с 10 години по-млади Черният

...
С тази напитка ще изглеждате с 10 години по-млади Черният
Коментари Харесай

С тази напитка ще изглеждате с 10 години по-млади

С тази напитка ще изглеждате с 10 години по-млади

Черният дроб, който е един от най-важните органи в нашето тяло, постоянно е подценяван. Той пречиства кръвта от всички отрови. Също по този начин оказва помощ на тялото да изгаря мазнините и да употребява силата.

Въпреки това, без значение какъв брой огромна е неговата роля за здравето ни, постоянно разчитаме на него, без да вземаме под внимание какъв брой е претрупан и дали той действа вярно.

С други думи, нездравословният метод на живот освен натоварва черния дроб, само че посредством нарушаването на неговата работа, цялостното здраве е нарушено.

Следователно е належащо от време на време да пречистваме този орган, с цел да може да бъде регенериран и по този начин да подмладим целия организъм.

Необходими съставки:
2 лимона
1 краставица
1 връзка магданоз
200 мл. вода

Приготвяне:
Измийте краставицата и я нарежете на части. Магданозът също се измива добре, след което го нарежете на ситно. Обелете лимоните, по-късно ги нарежете на части.

Поставете всички съставки в блендер, прибавете вода и разбъркайте, до момента в който сместа стане гладка.

Употреба: Пийте напитката за интервал от 1 месец една до две чаши денем, а по-късно направете двуседмична отмора. След почивката продължете с лекуването.

Какви са изгодите от тази напитка:

Пречиства кръвтаРегенерира черния дробДетоксикира тялотоИма противоракови свойстваПодобрява външния тип на кожатаУскорява метаболизмаПодобрява имунитета

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР