С риск да досадя ще напиша и моята гледна точка

...
С риск да досадя ще напиша и моята гледна точка
Коментари Харесай

Комарницки съзря съзнателна провокация на Ламбовски срещу Христо Иванов

С риск да досадя ще напиша и моята позиция за случая с Христо Иванов и Димитър Ламбовски.
Не мога да преценява кое ме подразни повече, когато видях видеото. Дали тарикатската имитация на Ламбовски: “И като станеш министър председател, да не ме забравиш! ”, която незабавно провокира реакцията “ето, и тия от митинга са същите ”, или двукратното споменаване на Маджо, което звучи несвоевременно на един митинг против мутрите, и което сътвори усещането, че Христо Иванов е в течение на някакви диалози с въпросното лице, написа карикатуристът Христо Комарницки в своя фейсбук профил.
Като допълнение, фрагментът остави чувство за нещо премълчано и неразбираемо. Напълно е евентуално да е съзнателна провокация.
Веднага се включи инстинктът ми на любител-репортер да задам въпроси и получа отговори, за които благодаря на господин Иванов. Като се замисля, и в този момент бих постъпил по същия метод.
Някои ме посъветваха да преценявам какво пиша, тъй като доста хора четат статусите ми. Мисля си, че хората ме четат, таман тъй като не се преценявам с никого какво пиша.
Ще си разреша един съвет към Хр. Иванов и екипа му - когато излъчвате лайф в интернет, мислете и действайте все едно сте онлайн в ефира на огромна национална телевизия, убеждавам ви, разликата не е огромна, даже мисля, че attention span-a на аудиторията е по-голям.
Дали съм се усъмнил, че Христо Иванов е обвързван с Маджо? Не му ли имам вяра?
Още при започване на 90-те съм се оперирал от сляпа религия в политици. Доверявам им се само в тъмната стаичка по време на избори, вероятно. В съответния случай видях заплаха Маджо да бъде обвързван по някакъв метод с митинга. Гражданските начинания постоянно са били притегателно място за силовите групировки...
Да, все още Христо Иванов е единственият различим политик на разкаляния политически терен, който задава наболелите въпроси и подхваща съответни дейности.
Заслужава поддръжка и мисля, че в случай че желае да успее, би трябвало да е добре квалифициран за доста по-големи кавги, провокации, “инциденти ” и всевъзможни въпроси, на които ще му се постанова да дава отговор в дните до изборите.
Бих му предложил да вземем за пример да хвърли светлина върху историята, с която Борисов разказва “довеждането ” му в политиката от Румяна Бъчварова. Това е обичан прийом на Борисов - да показва всичко и всеки в България като функционалност на едноличната му власт. Целта му е по този метод да държи хората в състояние на уязвима взаимозависимост.
С това мисля, че изчерпах тематиката.
Реакциите на Пеевските “медии ” няма да разясня, написа още той.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР